پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ مرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۰۳

در گفتگو با مهر اعلام شد:

تأثیر مثبت ازدواج در آرامش دانشجویان ایرانی خارج از کشور

تأثیر مثبت ازدواج در آرامش دانشجویان ایرانی خارج از کشور

به گفته یک مقام مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در امور دانشجویان ایرانی خارج از کشور، ازدواج به آرامش دانشجویان ایرانی خارج از کشور کمک خواهد کرد و دانشجویان متاهل در درس خواندن موفقیت بیشتری به دست می آورند.

حجت الاسلام عین الله عابدی در گفتگو با خبرنگار مهر، یکی از اتفاقات مثبت این ازدواجها را توجه بیشتر به مسئله حجاب میان دانشجویان ایرانی خارج از کشور عنوان کرد.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی ولی فقیه در امور دانشجویان ایرانی خارج از کشور در این باره خاطرنشان کرد: گروهی از دانشجویان ایرانی خارج از کشور با پوشش کامل اسلامی و برخی حتی با چادر در دانشگاهها حضور دارند.

حجت الاسلام عابدی با یادآوری این موضوع که ازدواج در میان دانشجویان ایرانی موجب توجه بیشتر آنان به حجاب شده است، ادامه داد: در این میان گروهی از دانشجویان را نیز داریم که بسته به فضایی که در آن قرار دارند تحت تاثیر قرار می گیرند اما نکته قابل توجه این است که بر اساس گزارشات، دانشجویانی که ازدواج می کنند توجهشان نسبت به حجاب بیشتر می شود.

این مقام مسئول درباره ازدواج دانشجویان ایرانی با غیرایرانیها در خارج از کشور، اظهار داشت: توصیه نمی کنیم دانشجویان ایرانی خارج از کشور با دختران یا پسرانی از سایر کشورها ازدواج کنند زیرا بسیاری از این افراد با مشکلاتی مواجه می شوند و حتی برخی از ‌آنان که همسر غیرایرانی برگزیدند به دوستان خود توصیه کردند که راه رفته آنان را در امر ازدواج با غیر ایرانیان نروند.

وی در عین حال با بیان اینکه گرچه دانشجویان ایرانی را منع نمی کنیم، گفت: با این حال به آنان توصیه هم نمی کنیم که این گونه ازدواجها صورت گیرد. البته اگر دانشجویی احساس کرد که تنها شانس او ازدواج با یک غیرایرانی است، پس اصل ازدواج بر این ملاحظات مقدم است و باید ازدواج کند، زیرا این مسائل نمی تواند مانع باشد.

کد خبر 1656419

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha