پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ مرداد ۱۳۹۱، ۱۹:۳۲

تحلیلگر برجسته آمریکایی:

وزیر دفاع جدید سوریه ژنرالی کارآمد/ غرب رهبران سوریه را دست کم نگیرد

وزیر دفاع جدید سوریه ژنرالی کارآمد/ غرب رهبران سوریه را دست کم نگیرد

یک تحلیلگر برجسته آمریکایی با بیان اینکه ژنرالی کارآمد از سوی بشار اسد به عنوان وزیر دفاع سوریه انتخاب شده است، به غرب توصیه کرد خود را آماده رویارویی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المنار، کانال 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارشی از "جرج فریدمن" تحلیلگر برجسته آمریکایی پخش کرد.

فریدمن در این باره گفت: انتخاب سرسخت ترین افسر سوری به عنوان وزیر دفاع و شخصی که الجاسم(منظور فهد الجاسم الفریج) نامیده می شود در واقع به مفهوم اعلام جنگ تمام عیار از سوی بشار اسد رئیس جمهوری سوریه بود.

این تحلیلگر آمریکایی افزود: الجاسم مرا یاد ژنرالهای آلمانی می اندازد که برای هر لحظه جنگ تاکتیک جدیدی عرضه می کنند و به سخت کوشی معروف بودند.

فریدمن بیان کرد: رئیس جمهوری سوریه به نیروهای مسلح خود دستور داده است که به شورش در اسرع وقت پایان دهند، کمیته جدید امنیت استراتژیکی تعیین کرده است، نیروهای موشکی را در حال آماده باش کامل قرار داده است، نخبگان مراکز پژوهشی را فرا خوانده و آنها هم اکنون در مراکز کار جدید خود هستند.

این تحلیلگر آمریکایی می افزاید: غرب باید فورا خود را برای جنگ آینده که به نظر من حتمی است تجهیز کند. نباید رهبران سوریه را دست کم گرفت به ویژه اینکه آنها در جنگ دشوار تر یعنی جنگ دیپلماتیک و استراتژیک پیروز شده اند.

وی بیان کرد: پیروزی در جنگ نظامی به ویژه با توجه به ارتش استشهادی که فقط به پیروزی و نبرد تا آخرین قطره خون می اندیشد برای سوری ها آسانتر است.

شایان ذکر است "داود راجحه" وزیر دفاع سوریه به همراه معاونش در یک اقدام تروریستی که گروههای مورد حمایت غربی ها و رژیمهای عربی همسو مرتکب شدند، در  ساختمان امنیت ملی سوریه در دمشق کشته شدند.

کد خبر 1656670

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha