سعید رستمی در حاشیه اولین نشست هم اندیشی فرهنگی هیئت فوتبال لرستان که با حضور اصحاب رسانه استان برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به راه اندازی کمیته فرهنگی هیئت فوتبال استان اظهار داشت: این کمیته در راستای ارتقاء فرهنگ فوتبال در استان شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه ما به دنبال حفظ ارزشها در ورزش هستیم، یادآور شد: فرهنگ سازی در حوزه فوتبال باید از تیم های پایه شروع شود.
دبیر هیئت فوتبال استان لرستان تصریح کرد: حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه به عنوان اصحاب فرهنگ جامعه در کمیته فرهنگی هیئت فوتبال می تواند به ارتقا فرهنگ فوتبال کمک کند.
رستمی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت مدارس فوتبال در استان اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به اینکه مدارس فوتبال ساختار پایه ای این ورزش را شکل می دهند برنامه ریزی هایی برای ساماندهی این مدارس در دستور کار قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه هیئت فوتبال مدارس فوتبال را که همگی خصوصی هستند کنترل می کند، افزود: نظارتهای جدی بر آموزشهایی که در مدارس فوتبال داده می شود صورت می گیرد و هیئتهای نظارتی ویژه ای را در این زمینه شکل داده ایم.
دبیر هیئت فوتبال استان لرستان با اشاره به اینکه باید به ساختار پایه ای فوتبال به عنوان زیربنای پیشرفت در این حوزه کمک کنیم، ادامه اد: با نظارتهایی که صورت می گیرد امیدوار هستیم در 10 سال آینده فوتبال استان تکان جدی بخورد.
رستمی همچنین به برگزاری بیش از 22 دوره کلاسهای آموزشی در زمینه های مختلف اشاره کرد و گفت: این دوره ها در زمینه های آموزش مربیگری ای، بی و سی آسیا، مربیگری سی ایران، کلاسهای ارتقا داوری، آموزش بدنسازی و همچنین تربیت مدرس مدارس فوتبال برگزار شده است.
نظر شما