پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ مرداد ۱۳۹۱، ۱۷:۱۰

احمدی:

استان زنجان در زمینه جرایم 30گانه جزو استان‌های پاک کشور است

استان زنجان در زمینه جرایم 30گانه جزو استان‌های پاک کشور است

زنجان -خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استانداری استان زنجان با بیان اینکه در استان زنجان شاخص های بسیار خوبی در زمینه مبارزه با اعتیاد وجود دارد گفت: این شاخص ها در مبارزه با مواد مخدرمطلوب است و این استان به دلیل داشتن مردم مومن در جرایم 30گانه جزو استان های پاک کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، فیروز احمدی ظهر چهارشنبه در جلسه شورای مواد مخدر افزود: درراستای مبارزه با معضل شوم مواد مخدر باید به طور منسجم همه دستگاه ها به ارائه راهکارهای کارشناسی پای کار بیایند و نسبت به کیفیت و کمیت طرح ها توجه داشته باشند.

وی ادامه داد: مبارزه با مواد مخدر نیاز به یک اراده جهادی و اقدامی دارد و در این راستا اولویت اول اجرای برنامه هایی است که در شورای هماهنگی تعریف شده است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری زنجان با بیان اینکه در استان زنجان شاخص های بسیار خوبی در زمینه مبارزه با اعتیاد وجود دارد افزود: این شاخص ها در مبارزه با مواد مخدرمطلوب است و این استان به دلیل داشتن مردم مومن در جرایم 30گانه جزو استانهای پاک کشور است.

احمدی بحث مواد مخدر را یک بحث و تهدید جهانی اعلام کرد و گفت: دشمن ابزار برنده تهاجم فرهنگی خود را در قالب مواد مخدر عملی کرده است.

وی همچنین  در خصوص کمپ های ترک اتیاد گفت: کمپها حذف نمی شوند چرا که سیاست حذف کمپها را نداریم و تنها کمپهایی حذف می شوند که به صورت غیر قانونی هستند یا توانایی فعالیت ندارند.

معاون سیاسی امنیتی استانداری زنجان یاد آور شد: ایجاد یک مدیریت واحد با مشارکت مدیران می تواند در رفع موانع و مشکلات کمپها موثر بوده و همینطور نظارت بر کمپ ها هم توسط مدیران صورت می گیرد.

احمدی گفت: برگزاری همایش مبارزه با مواد مخدر در شهرستانها می تواند در جهت ایفای پژوهش بسیار اثر گذار باشد.

وی ، ادامه داد: حمایت از خانواده های معتادین و اعدام شدگان در حوزه مبارزه با مواد مخدر در دستور کار قرار گیرد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری زنجان افزود: بحث محله محوری و دانشگاه محوری در استان اجرایی شود که خروجی خوبی را به دنبال دارد چرا که در کاهش جرایم بسیار موثر است.

کد خبر 1658445

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha