به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانوستی، "امام علی رحمان" رئیس جمهوری تاجیکستان دستور توقف درگیری با شبه نظامیان در ولایت بدخشان را صادر کرد.
بر این اساس رئیس جمهوری تاجیکستان با صدور فرمان آتش بس خواستار برگزاری مذاکرات با سران شبه نظامیان مخالف دولت شده است.
طبق گزارشها در درگیری هایی که پس از عملیات ارتش در منطقه کوهستانی پامیر بین نظامیان دولتی و شبه نظامیان انجام شد، دست کم 30 شبه نظامی و 12 نیروی دولتی کشته شده اند.
در این عملیات همچنین 25 نظامی دولتی زخمی شده اند. "قدیری قاسم" والی بدخشان در این رابطه گفت: با برقراری آتش بس ما می توانیم به جستجوی اجساد و مجروحان پرداخته و آنها را به مراکز درمانی منتقل کنیم.
عملیات ارتش در واکنش به ترور ژنرال "عبدالله نظر اف" رئیس کمیته امنیت ملی ولایت بدخشان در روز بیست و یکم ژوئن در این منطقه انجام می شود. گفتنی است دولت تاجیکستان شبه نظامیان مخالف را مسئول این ترور می داند.
نظر شما