پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ مرداد ۱۳۹۱، ۱۰:۲۶

قتل برادرزاده به خاطر تنبلی در کار

قتل برادرزاده به خاطر تنبلی در کار

مرد میانسال که برادرزاده خود را به خاطر تنبلی با ضربه کارد به قتل رسانده بود به قصاص محکوم شد.

به گزارش خبرنگار مهر، 13 فروردین سال 89 ماموران پلیس آگاهی از قتل پسر 17 ساله ای به نام محسن در دماوند با خبر شدند. تیمی پلیسی پس از حضور در محل با جسد مقتول در حالی که با ضربه کارد به قتل رسیده بود روبرو شدند.

در ادامه تحقیقات مشخص شد، محسن به همراه عموی خود زندگی می کرد و آنها در باغها به کارگر کار می کردند.

ماموران پس از بررسیهای مقدماتی شناسایی و دستگیری عموی مقتول به نام کریم را در دستور کار قرار داده و او را یک ساعت بعد دستگیر کردند. متهم در بازجویی های مقدماتی به قتل برادرزاده خود با کار میوه خوری اعتراف کرد.

پس از اعتراف متهم و بازسازی صحنه قتل از سوی او پرونده با صدور کیفرخواست به شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. در جلسه دادگاه نماینده دادستان با تشریح کیفرخواست گفت : با توجه به شناسایی نشدن اولیای دم مقتول دادستان برای متهم تقاضای قصاص دارد.

در ادامه متهم در جایگاه حاضر شد و گفت: پدر و مادر محسن در افغانستان زندگی می کنند. برادرزاده ام برای کار پیش من آمد اما او خیلی تنبل بود و همیشه از زیر کار در می رفت. روز حادثه سراغ من آمد و مدعی شد می خواهد برای کار به تهران برود. من می خواستم جلوی او را بگیرم و نمی دانم چه شد با کارد میوه خوری ضربه ای به سینه اش زدم.

پس از آخرین دفاعیات متهم و وکیل مدافعش قضات دادگاه وارد شور شده و کریم را به قصاص محکوم کردند.

کد خبر 1659522

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha