به گزارش خبرگزاری مهر، حامد مانی فر در این خصوص گفت: به منظور تامین فضاهای مورد نیاز از جمله مرکز دیتا سنتر مرکز جمع آوری اطلاعات استانی این ساختمان در شش هزار مترمربع مساحت در محوطه استانداری قزوین احداث می شود.
وی اظهارداشت: اعتبار اولیه احداث این ساختمان 9 میلیارد ریال است که از محل اعتبارات استانی تامین می شود.
مدیر فنی و اجرایی اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین اضافه کرد: عملیات اجرایی این طرح در نیمه ماه مبارک رمضان
آغاز می شود و ساخت آن در مدت یک سال به پایان رسیده و آماده بهره برداری می شود.
مانی فر با اشاره به زمان بهره برداری بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان آبیک هم گفت: این طرح مراحل پایانی ساخت را می گذراند و اعتبار مورد نیاز برای پایان عملیات محوطه سازی و تاسیسات آن نیز بزودی ابلاغ می شود.

قزوین - خبرگزاری مهر: مدیر فنی و اجرایی اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین گفت: عملیات احداث ساختمان جدید معاونت برنامه ریزی استانداری در آینده نزدیک آغاز می شود.
نظر شما