به گزارش خبرگزاري " مهر" تلويزون كويت در اخبار ورزشي خود خبراز عقد قرارداد مربي پيشين تيم ملي بحرين با فدراسيون فوتبال عمان بمدت دوسال داد. استريچكو نيزبه رسانه هاي عربي منطقه گفته بود پول بيشتر مرا به سمت عمان كشيد. اما گزارشگر ويژه مهر از بحرين اخبار متفاوت تري دارد . تيم ملي بحرين كه با مربي كروات خود به دور نهايي مقدماتي جام جهاني در قاره آسيا رسيده است با همين مربي سوم جام خليج فارس و چهارم ملتهاي آسيا در طول يك فصل و سال فشرده شد .
اين مربي كروات با ايجاد نظم و تمرينات مناسب تيم ملي بحرين را تا حد يك تيم معتبر آسيايي بالا آورد و در ديدار با ژاپن درجام ملتهاي آسيا تا آستانه حذف قهرمان نيز پيش رفت. از چند ماه پيش فدراسيون فوتبال بحرين و در آستانه شروع بازي هاي مرحله دوم مقدماتي جام جهاني و با اشاره شاهزاده هاي بلند پايه خاندان سلطنتي اين كشور كوچك با استخدام چهار تئوريسين ، زنگ خطر را براي مربي كروات بصدا در آورد.
استريچكو به هيچ عنوان دخالت در كارش را نمي پسندد و با قدرت در مقابل خواسته هاي فدراسيون بحرين ايستادگي مي كرد. گفته مي شود اين دخالت ها از زمان مسابقات جام خليج فارس در قطر شدت گرفته بود. بدليل اهميت جام جهاني و روياهاي اين مربي مغرور كروات در پايان جام خليج فارس او با دادن تعهد ماندگار شد.
استريچكو مي دانست كه اگر با بحرين به جام جهاني صعود كند شهرت ودست مزد بيشتر در انتظاراوست اما شاهزاده هاي بحريني كينه اين مربي را به دل گرفته و به بهانه هاي مختلف از كار او ايراد مي گرفتند كه مهمترين آن روش هاي احتياط آميز اين مربي در مقابل حريفان عنوان مي شد.
مسابقه اول بحرين با تيم ملي ايران و كسب يك نتيجه مساوي بهانه لازم را براي بركناري اين مربي كروات فراهم آورد و با دخالت يكي از مهمترين مقامات خاندان سلطنتي بحرين استريچكو بركنار شد. درروزهاي آخر به اوگفته شد كه برخوردهاي توهين آميز او با بازيكنان ومسخره كردن آنها دليل اصلي اخراج او از تيم ملي بحرين است.
همين گزارش مي افزايد ، استريچكوبا قطر و بواسطه ميلان ماچالا مذاكرات پنهاني خود را با عماني ها آغاز كرده بود . تلويزيون عمان نيز بروز اختلاف بين استريچكو و مقامات فدراسيون فوتبال بحرين را تاييد كرد و در مجموع بايد گفت اين مربي اخراج شد تا ثابت شود سرنخ فوتبال دركشورهاي عرب حاشيه خليج فارس همچنان دردست شيوخ و شاهزادگان عرب متمول است.
نظر شما