پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ مرداد ۱۳۹۱، ۱۲:۳۰

ارائه مشاوره پزشکی و روانشناسی در غرفه قرآن و عترت وزارت بهداشت

مشاوره های پزشکی و روانشناسی توسط کارشناسان و متخصصان در غرفه قرآن و عترت وزارت بهداشت، بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در طول ماه مبارک رمضان ارائه می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، بیژن مظاهری کارشناس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: مشاوره خانواده، مشاوره پزشکی در ماه مبارک رمضان، مشاوره حرکتهای بدنی در ماه مبارک رمضان، تست رایگان شخصیت و مشاوره خانواده در طول ماه مبارک رمضان به مراجعان در غرفه مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت ارائه می شود.

وی با اشاره به برنامه ها و اقدامات مختلف اداره قرآن و عترت وزارت بهداشت در بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، گفت: فعالیتهای مختلفی به همت اداره قرآن و عترت وزارت بهداشت، در حوزه های تخصصی و پژوهشی خاص وزارت بهداشت با ارائه کتب و مقالات حوزه قرآن و طب، و حوزه های عمومی با ارائه مشاوره های پزشکی و روانشناسی به مخاطبان عام ارائه می شود.

مظاهری با اشاره به ارائه خدمات پزشکی و مشاوره به مخاطبان عام اداره قرآن و عترت در بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، گفت: پزشکان و متخصصان تغذیه، یک شب در میان، روزهای فرد با حضور در نمایشگاه، مسایل مربوط به روزه داری را به مراجعان توضیح می دهند و در کنار آنها هفته ای دو روز مشاورانی در مورد حرکات ورزشی و بدنی مناسب ماه رمضان نکات لازم را ارئه می کنند که در همان روز اطلاع رسانی می شود.

وی افزود: مشاوران خانواده و پزشک عمومی در مورد چگونگی پاسخگویی به سئوالات معنوی کودکان در غرفه قرآن و طب حضور می یابند و در کنار آن، نقاشی و تحلیل شخصیت کودک نیز از دیگر خدماتی است که برای مخاطبان عام در نظر گرفته شده است.

مظاهری با اشاره به برگزاری سلسله نشستهای تخصصی مهارتهای زندگی با رویکرد قرآنی، افزود: این نشستها هر روز با حضور اساتید و کارشناسان مربوط با توجه به تعداد مخاطبان در سالن نشستهای بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار می شود و علاقمندان می توانند با مراجعه به بخش دانشگاهی نمایشگاه که در شبستان اصلی واقع است از چگونگی برگزاری و زمان آن اطلاع یابند.

کد خبر 1661497

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha