به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی مشهدی ظهر دوشنبه در حاشیه جلسه شورای اداری استان افزود: بیشترین میزان شکایت از تخلفات مربوط به بانکها و شهرداریهاست که رسیدگی شده است.
وی اظهار داشت: این میزان شکایتها به علت ایجاد تسهیلات برای مردم در سامانه رسیدگی به شکایت از طریق اینترنت فراهم شده است.
وی اظهار داشت: سال گذشته در کمیته نظارت بر معاملات دولت بیش از 160 میلیارد تومان گردشهای مالی استان نظارت شده است.
مشهدی عنوان کرد: از این میزان بیش از 30 میلیارد تومان منجر به تجدید و یا ابطال شده است.
مدیرکل بازرسی گلستان گفت: اجرای آموزشهای کارگاهی و کاربردی برای نیروها و کارکنان اداری از ضرورتهای اجتناب ناپذیر دستگاههاست که باید جدی بگیرند.
وی درباره دو شهردار برکنارشده گرگان در اواخر سال گذشته گفت: این شهرداران به دلیل داشتن تخلفات از سوی دادسرا بازداشت شده و هم اینک با قرار وثیقه آزا هستند تا وضعیت آنها مشخص شود.
نظر شما