پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ مرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۰۰

یوسفی به مهر خبر داد:

تجهیز بیش از 13 هزار هکتار از اراضی کرمانشاه به سیستم آبیاری تحت فشار

تجهیز بیش از 13 هزار هکتار از اراضی کرمانشاه به سیستم آبیاری تحت فشار

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مدیر آب و خاک اداره کل جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در سال جاری 13 هزار و 131 هکتار از اراضی کرمانشاه مجهز به سیستم آبیاری تحت فشار می شود.

تراب یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: کار مطالعه و طراحی سیستم آبیاری تحت فشاراراضی استان کرمانشاه با مساحتی بالغ بر، 13 هزار و 131 هکتار به پایان رسیده که از این میزان عملیات  تجهیز یک هزار و 545 هکتار به سیستم آبیاری تحت فشار به اتمام رسیده و کار مطالعه و طراحی، بیش از سه هزار و 870 هکتار دیگر از اراضی استان در حال اجراست.

وی با بیان اینکه بیشترین کار مطالعاتی سیستم آبیاری تحت فشار دراستان، مربوط به  شهرستان های گیلانغرب و  قصرشیرین است، افزود: شهرستان گیلانغرب  با مساحتی بالغ بر چهار هزار و 180 هکتار و شهرستان قصرشیرین نیز ، با مساحتی حدود سه هزار و 467 هکتار جزء شهرستان هایی هستند که بیشترین کار مطالعاتی آبیاری تحت فشار، انجام شده است.

وی تصریح کرد: مطالعه و طراحی سیستم آبیاری تحت فشار اراضی شهرستان کرمانشاه  نیز با مساحت حدود  یک هزار و870 هکتاربه اتمام رسیده است که علاوه بر این اراضی، در کرمانشاه، یک هزار و117 هکتار هم در حال انجام طرح مطالعاتی سیستم آبیاری تحت فشاراست.

یوسفی همچنین میزان اراضی مجهز به آبیاری تحت فشار در سال های گذشته را حدود 169 هکتار عنوان کرد.

کد خبر 1662286

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha