پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ مرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۲۲

حجت الاسلام نجفی:

نمایشگاه کتاب نقش مهمی در ارتقای شاخص های فرهنگی دارد

نمایشگاه کتاب نقش مهمی در ارتقای شاخص های فرهنگی دارد

تبریز - خبرگزاری مهر : توسط حوزه نمایندگی ولی فقیه به میمنت ماه مبارک رمضان در سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی ، نمایشگاه کتاب و قرآن برگزارگردید.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حجت الاسلام  مجید نجفی پیش از ظهر امروز سه شنبه در جلسه هم اندیشی حوزه نمایندگی ولی فقیه در خصوص برگزاری نمایشگاه کتاب و قرآن در سازمان جهادکشاورزی گفت: برپایی و برگزاری نمایشگاه کتاب بر حسب نیازسنجی  و مخاطبین نقش بسیار مهمی در ارتقای شاخصهای فرهنگی  جامعه دارد .

وی با اشاره به آیه شریفه « ن وَالْقَلَمِ و َمَا یَسْطُرُونَ» اظهار داشت: کتاب و کتابخوانی در دین مبین اسلام به قدری مورد تأکید است که نخستین جمله الهام ‌بخش آن توصیه به خواندن بوده است و در عظمت و شرافت کتاب همین بس که خدای متعال به آن سوگند یاد می‏ کند، کتاب از برترین نعمت‏های الهی است که در پناهش بشر از حضیض و گرداب جهل به بلندای دانش می‏ رسد و از تاریکی غفلت به روشنی دانایی پا می ‏نهد.

نجفی ابراز داشت: ما نیز باید کتاب را بزرگ بداریم چون دین مبین اسلام به کتاب و کتاب‌خوانی اهمیت فوق‌العاده‌ای قائل است و جایگاه این مهم در مکتب اسلام بسیار رفیع و ارزشمند و انتقال دهنده علم و دانش و تمدن‌ساز می باشد و بدون تردید توسعه و پیشرفت بشر محصول علم و دانش است که ابزار این مهم نیز کتاب است و توسعه یافتگی و رشد و بالندگی جامعه از مسیر علم و دانش می‌گذرد و کسب معرفت در این مسیر نیز محصول کتاب و کتاب‌خوانی است.
 
وی اظهار داشت: با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری ، کتاب را یکی از ابزارهای کمال بشری توصیف و کتابخوانى و علم‏ آموزى را ، یک واجب دینى بیان نمود.

کد خبر 1662747

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha