به گزارش خبرگزاری مهر، علی نجفیزاده با اعلام این مطلب اظهار داشت: ساختمان برج کنترل ترافیک دریایی که توسط سازمان منطقه ویژه احداث شده برای بهره برداری در اختیار سازمان بنادر و دریانوردی قرار می گیرد.
وی شتاب دهی در گسترش فضای خدماتی مجتمع بندری پارس را از اهداف ساخت و راه اندازی این پروژه اعلام کرد و افزود: پروژه ساخت برج کنترل ترافیک مجتمع بندری پارس به همراه ساختمان پشتیبانی به ارتفاع 45 متر و در زمینی با 10 هزار و 225 متر مربع زیربنا احداث شده است.
نجفی زاده همچنین با اشاره به راه اندازی سامانه ویژه اداره گذرنامه مستقر در بندر خدماتی پارس، ادامه داد: این سامانه که به صورت به روز (آن لاین) می باشد به همت سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تهیه و خریداری شده، با استفاده از این سامانه فعالیت های مربوط به امور گذرنامه و اتباع خارجه در مجتمع بندری پارس به روز انجام می شود.
نجفی زاده یادآور شد: با اتخاذ تدابیری از سوی سازمان منطقه ویژه پارس، موانع موجود برای ورود و خروج کالاهای ترانزیتی و ترانشیپی رفع شده است؛ علاوه بر این تشریفات خروج کالا از بندر نیز کاهش یافته است و این مهم سبب دسترسی آسان به تجهیزات مورد نیاز پروژه های پارس جنوبی می شود.
نظر شما