به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، تظاهركنندگان خشمگين در شهر حله بر ضد مقامات اردني به علت دست داشتن اتباع اين كشور در حملات تروريستي عليه شيعيان عراق كه تازه ترين اين حملات در شهر حله بود و طي آن 118 تن شهيد و ده ها تن ديگر زخمي شدند، شعار دادند.
مردم خشمگين در تمام راه هاي اصلي منتهي به شهر دست به تظاهرات زدند و بر ضد عبدالله دوم شاه اردن وپادشاهي وي شعار سردادند.
در اين تظاهرات خودجوش مردمي كه همانند تظاهرات روزهاي گذشته در كربلا، نجف و بغداد برگزار شد تظاهركنندگان خواستاراخراج سفير اردن از عراق و اعمال مجازات اقتصادي بر ضد اردن شدند.
تظاهركنندگان همچنين خواستار اخراج اردني هاي موجود در داخل خاك عراق و استعفاي دولت اياد علاوي كه متهم به روابط نزديك با اردن است ، شدند.
اين در حالي است كه علاوي روز گذشته به صراحت خشم خود را از دولت اردن به خاطر تجليل خانواده تروريست اردني از فرزند خود به خاطر كشتار شيعيان در حله عراق ابراز كرد.
روزگذشته نيز در بغداد مردم خشمگين اقدام به پائين آوردن پرچم سفارت اردن كرده وآن را به آتش كشيدند.
نظر شما