به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه های میانمار، "سای مائوک خام" در جلسه هماهنگی برای اسکان آسیب دیدگان و آوارگان درگیری ها در ایالت "راخین" وعده جبران خسارات وارده به آسیب دیدگان در این درگیری ها را داد و گفت: همه کمکهای دولتی به آسیب دیدگان باید بدون تبعیض و عادلانه بین مردم توزیع شود تا آوارگان بتوانند مجددا در منازل خود ساکن شوند.
وی در ادامه مدعی وجود آزادی ادیان در میانمار شد و گفت: هیچ محدودیتی برای فعالیت پیروان ادیان مختلف در میانمار وجود ندارد.
"سای مائوک خام" در پایان با اشاره به تصمیم دولت میانمار برای پایان درگیریها و برقراری صلح و امنیت در منطقه گفت: دولت در زمینه رسیدگی به آسیب دیدگان با چندین سازمان غیردولتی (NGO) داخلی و بین المللی برای تهیه چادر، پناهگاه، غذا و خدمات پزشکی همکاری می کند.
ادعای مقامات میانماری مبنی بر آزادی ادیان در حالی بیان می شود که علاوه بر سازمان های بین المللی حقوق بشری وزارت آمریکا نیز اخیرا در گزارش خود عدم وجود آزادی ادیان در میانمار را مورد انتقاد قرار داده است.
همچنین به دنبال تشدید بحران در غرب این کشور فرستاده ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد نیز برای رسیدگی به وضع اسفبار مسلمانان میانماری به این کشور سفر کرده است.
نظر شما