به گزارش خبرنگار مهر سعید متانی شامگاه چهارشنبه در مراسم تجلیل از خادمان و برگزارکنندگان مانور بزرگ امدادی منتظران مهدی (عج) با اشاره به راه اندازی باشگاه امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر در سراسر کشور افزود: در بسیاری از موارد طرح و ایده و راهکار های برنامه های شاخص به اجرا آمده توسط امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر مطرح می شد که راه اندازی این باشگاه کمک موثری به جذب این راهکارها و مشارکت ها خواهد کرد.
وی ادامه داد: برنامه های این باشگاه در سه سطح شهرستان، استان و کشور به اجرا در می آید.
معاون برنامه ریزی سازمان امداد و نجات کشور از نیروهای انسانی داوطلب به عنوان یکی از ارکان فعالیت های جمعیت هلال احمر یاد کرد و بیان داشت: بیشترین فعالیت توسط این نیروهای زحمتکش صورت می گیرد و این موضوع جای قدردانی دارد.
متانی با اعلام اینکه جمعیت هلال احمر در طول 90 سال، فعالیت خود عملکرد مثبت و ارزشمندی داشته است عنوان داشت: متاسفانه در طول این سال ها رتبه بندی مجزایی بین اعضای فعال و قدیمی تر با اعضای جدید وجود نداشت که برای نخستین بار دستورالعمل ارتقای امدادگران و نجاتگران در کمیته ای بررسی شد و پس از انجام 500 ساعت کار کارشناسی 400 کمیته استانی تشکیل شد.
وی اضافه کرد: در این راستا تعداد 22 هزار و 445 نفر در سراسر کشور درجه بندی شدند که امیدواریم این عدد تا پایان سال به 30 هزار نفر برسد.
معاون برنامه ریزی سازمان امداد و نجات کشور از به روز شدن حق ایاب و ذهاب نیروهای هلال احمر خبر داد و گفت: در حال حاضر 99.5 درصد حق ایاب و ذهاب به روز شده است.
متانی از طراحی برنامه نرم افزار جامع امداد و نجات خبر داد و ابراز کرد: در این نرم افزار کلیه فعالیت ها و عملیات انجام شده توسط نیروها در سطوح استانی، کشوری و بین المللی ثبت می شود.
وی افزود: برای اولین بار کارت امداد گران و نجاتگران به صورت کشوری چاپ و در اختیار استان ها قرار گرفت.
معاون برنامه ریزی سازمان امداد و نجات کشور با اشاره به شعار امسال جمعیت هلال احمر به نام آموزش های تخصصی ابراز امیدواری کرد: تمامی نیروها با همفکری در باشگاه امدادگران و نجاتگران آموزش های تخصص بیشتر شود.
نظر شما