پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۲ مرداد ۱۳۹۱، ۱۵:۱۱

در کهگیلویه و بویراحمد؛

ثبت نام طرح پزشک خانواده شهری 15مردادماه آغاز می شود

ثبت نام طرح پزشک خانواده شهری 15مردادماه آغاز می شود

یاسوج – خبرگزاری مهر: دبیر اجرایی طرح پزشک خانواده شهری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ثبت نام طرح پزشک خانواده شهری در سه شهر بزرگ استان از 15 مردادماه آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، لطف‌الله افروشته افزود: سرپرست خانوادها در شهرهای یاسوج، گچساران و دهدشت، می‌توانند با مراجعه به مراکز و مطب‌های مستقر در محله خود، در طرح پزشک خانواده شهری ثبت‌نام کنند.

وی بیان کرد: دفترچه بیمه و کارت ملی تمامی اعضای خانواده و همچنین کدپستی محل سکونت خانوار، تنها مدارک موردنیاز برای نام‌نویسی در طرح پزشک خانواده شهری است.

افروشته اظهار داشت: در ادامه اجرای طرح پزشک خانواده، اسامی پزشکان هرمحله، با نشانی دقیق محلات، در شبکه استانی دنا و سایت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به اطلاع شهروندان خواهد رسید.

دبیر اجرایی طرح پزشک خانواده شهری در استان، افزود: در دومین جلسه ستاد اجرایی طرح پزشک خانواده شهری، دستورالعمل ارجاع به پزشکان متخصص و فوق‌تخصص طراحی شده و پزشکان موظف به تعیین ماما و پرستار همکار خود تا پیش از شروع برنامه شده اند.

افروشته تصریح کرد: هماهنگی برای اطلاع‌رسانی به شهروندان در مورد ثبت‌نام با ارسال پیامک به تمامی تلفن‌های همراه استان، تهیه 50هزار بروشور برای توزیع در میان خانوارهای شهری استان و هماهنگی با ستادهای برگزاری نمازجمعه شهرهای دهدشت و گچساران برای سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه از جمله راهکارهای این ستاد برای تسهیل مشارکت شهروندان در اجرای طرح پزشک خانواده شهری در استان بوده است.

کد خبر 1664144

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha