پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ مرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۲۳

قناعت:

پارک‌های علم و فناوری نجات بخش اقتصاد مقاومتی است

پارک‌های علم و فناوری نجات بخش اقتصاد مقاومتی است

گرگان - خبرگزاری مهر: استاندار گلستان اظهار داشت : پارک های علم وفناوری می تواند در حوزه اقتصاد مقاومتی برای کشورمان نجات بخش باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد قناعت در حاشیه جلسه راه اندازی پارک علم و فناوری استان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: حضور نخبگان جوان وعلاقمند در مراکز کسب وکار هم می تواند در این حوزه تاثیر گذار باشد.

وی ادامه داد : انگاره های دشمن را در جنگ روانی کشور نباید باور کرد و به حمدالله با تمام فشارهای اقتصادی حرکت کشور روبه رشد است.

قناعت اظهارداشت: تلاشمان براین است با تکیه بر منابع غیر نفتی از شرایط تحریم عبور کنیم.

استاندار گلستان از بانک ها خواست تا تسهیلات مورد نیاز پارک های علم وفناوری رادراختیار قراردهند.

قناعت اعلام کرد: این پروژه که از مصوبات سفر اول ریاست جمهور به استان گلستان بوده  زمینه افتتاح آن در هفته دولت با همکاری اعضای شورای راه اندازی  پارک علم وفناوری فراهم شده است.

وی هدف از ایجاد پارک علم وفناوری را تبدیل ایده به فناوری و حمایت از شرکت های دانش بنیان برشمرد و افزود:علاوه بر افزایش تعداد این دفاتر باید به کیفیت پارک ها هم دقت شود.

همچنین در این جلسه مقررشد ،طبقه سوم ساختمان مرکز کسب وکار وتجاری سازی شرکت شهرکهای صنعتی واقع در شهرک صنعتی آق قلا به این امر اختصاص یابد.

معرفی اعضای راه اندازی پارک علم و فناوری گلستان

اعضای شورای راه اندازی پارک علم وفناوری استان گلستان از سوی استاندار گلستان مشخص شدند.

معاون توسعه مدیریت ومنابع انسانی استانداربعنوان قائم مقام  ، مرکز آموزش وپژوهش استانداری (دبیرخانه ) و جهاد کشاورزی ، مخابرات ، شرکت شهرکهای صنعتی ، مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی، دانشگاه گلستان، سازمان صنعت، معدن و تجارت و اداره کل راه وشهرسازی ازدیگر اعضای این شورا هستند.

کد خبر 1664204

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha