پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ مرداد ۱۳۹۱، ۱۷:۱۰

در ماه رمضان؛

80درصد برنامه های کمیته امداد کهگیلویه وبویراحمد درمناطق محروم اجرا می شود

80درصد برنامه های کمیته امداد کهگیلویه وبویراحمد درمناطق محروم اجرا می شود

یاسوج – خبرگزاری مهر: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه و بویراحمد گفت: 80 درصد طرح های ماه رمضان در مناطق محروم و روستاهای این استان اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید فرهادی بعدازظهر پنجشنبه در نشست هماهنگی هفته اکرام ایتام افزود: این طرح ها شامل افطاری و مفتاح الجنه است که برای مددجویان و نیازمندان مناطق روستایی و شهری برگزار می شود.

فرهادی بر توسعه مشارکت های مردمی تاکید کرد و اظهار داشت: باید از ظرفیتهای خیرین برای یاری محرومان بیشتر استفاده شود.

وی با اشاره به بالا بودن جمعیت مددجویان در این استان نسبت به سایر استانها گفت: این مسئله مسئولیت ما را در رفع نیازمندیهای مددجویان و تلاش برای خودکفایی آنها بیشتر می کند.

فرهادی نسبت به سرکشی از مددجویان مناطق محروم تاکید کرد و افزود: باید از نزدیک با مشکلات مردم در این مناطق آشنا شد تا بتوان با شناخت دقیق از مشکلات، راهکار مناسبی برای رفع آنها اندیشید.

وی همچنین ماه مبارک رمضان را بهترین فرصت برای کمک به نیازمندان و تشویق جامعه به این مهم عنوان کرد و بیان داشت: در این راستا طرح های برکت، مفتاح‌الجنه، اکرام ایتام، سفره‌های افطاری، محسنین، کوثر و رضوان در این ماه در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار مهر، بیش از 94 هزار نفر از جمعیت 700 هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد تحت پوشش کمیته امداد استان هستند.

کد خبر 1664219

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha