مهران جوادنیا در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: هیئت کبدی استان البرز در مسابقات قهرمانی و المپیاد کشور با قدرت هر چه تمام حضور خواهد یافت.
وی ادامه داد: این دوره از مسابقات در رده سنی جوانان و نوجوانان دختران و پسران برگزار خواهد شد.
رئیس هیئت کبدی استان البرز گفت: در راستای گسترش این رشته در بخش جوانان و نوجوانان از چند مربی بزرگ و صاحب نام در رشته کبدی کشور برنامه گرفتیم که پس بررسی در هیئت رئیسه کبدی و عقد قرارداد نسبت به استعداد یابی و تشکیل تیم استان البرز اقدام خواهد شد.
وی افزود: تیم کبدی استان البرز در عمر کوتاه خود توانسته به مسابقات لیگ برتر کشور راه پیدا کند و این امر نشان دهنده استعداد بسیار بالای جوانان البرزی در این رشته و همچنین موفقیت هیئت کبدی استان است.
رئیس هیئت کبدی استان البرز اظهار داشت: تمام تلاش و کوشش ما این است که مستعدهای این رشته را از میان جمعیت دو میلیون و 500 هزار نفری البرز شناسایی و تربیت کنیم.
جوادی نیا گفت: پیشرفت و رشد هیئت نوپای کبدی نیازمند توجه و حمایت مسئولان ورزشی استان البرز است.
نظر شما