جلیل بوجار در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: انفاق سرمایه گذاری در نزد خداست و کسانی که انفاق می کنند مالی از دست نمی دهند.
بوجار اضافه کرد: کسانی که پول دارند باید انفاق کنند و کسانی که پول یا مالی برای انفاق ندارند باید تشویق به انفاق در راه خدا بکنند.
وی تصریح کرد: برای ایجاد یک جامعه سالم باید انفاق وجود داشته باشد، الگوی انفاق برای ما ائمه (ع) هستند که افطاری خویش را به نیازمندان بخشیدند.
بوجار با اشاره به تاسیس کمیته امداد در 33 سال پیش به فرمان حضرت امام خمینی (ره) افزود: این نهاد همواره در خدمت نیازمندان جامعه بوده است.
وی نیت پاک امام (ره)، اخلاص امدادگران کمیته امداد و همکاری مردم خیراندیش استان کرمانشاه را عامل موفقیت کمیته امداد استان دانست و افزود: کودکان بی سرپرست، معلولین و تهی دستان از جمله افراد تحت تکفل این نهاد انقلابی هستند که با تامین معیشت و کارهای فرهنگی و آموزشی حمایت می شوند.
جلیل بوجار اظهار داشت: سه هزار و 500 دانشجو تحت پوشش کمیته امداد هستند و بیشتر از این تعداد هم فارغ التحصیل شده اند.
وی بیمه مدد جویان، معرفی به پزشک خانواده، ایجاد سرپناه برای افراد تحت پوشش و بازسازی مسکن خانواده ها را از دیگر اقدامات کمیته امداد امام خمینی (ره) معرفی کرد.
بوجار گفت: قراردادهایی با سازمان فنی و حرفه ای و بخش خصوصی برای آموزش سه هزار نفر از مددجویان بسته شده و 60 میلیارد ریال نیز برای اشتغال سه هزار و 500 خانوار اختصاص یافته است.
وی اشتغال و بیمه زنان سرپرست خانوار را از دیگر خدمات کمیته امداد بیان کرد.
بوجار در پایان گفت: یکصد و بیست هزار نفردرهفته اکرام ایتام، اطعام خواهند شد که هفت هزار و 500 نفر از این تعداد یتیمان هستند و ثبت نام برای کمک به آنان از امروز در پایگاه های مختلف از جمله مساجد آغاز شده است.
نظر شما