پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ مرداد ۱۳۹۱، ۱۵:۳۱

شعبانی فرد:

برنامه های اوقات فراغت استان مرکزی تنها به شهر اراک محدود نشود

برنامه های اوقات فراغت استان مرکزی تنها به شهر اراک محدود نشود

اراک – خبرگزاری مهر: استاندار مرکزی از تاثیر برنامه های ستاد ساماندهی اوقات فراغت جوانان این استان ویژه شهر اراک انتقاد کرد و گفت: نباید این برنامه ها تنها به شهر اراک محدود شود.

به گزارش خبرگزاری مهر در اراک علی اکبر شعبانی فرد ظهر روز شنبه در جلسه ساماندهی ستاد جوانان استان افزود: ستاد اوقات فراغت باید برای جوانان در تمامی شهرستانهای استان مرکزی برنامه ریزی کند نه اینکه فقط برای جوانان شهر اراک برنامه ریزی کند.

وی ادامه داد: برنامه های تدوین شده در قالب ویژه برنامه های تابستانی اوقات فراغت امسال به هیچ وجه مورد قبول نیست.

شعبانی فرد تاکید کرد: ستاد ساماندهی اوقات فراغت جوانان استان باید با از دعوت فرمانداران و مدیران حوزه ورزش و جوانان هر شهرستان نسبت به تدوین برنامه های اوقات فراغت به طور یکسان برای تمامی جوانان اقدام کند.

وی با بیان اینکه استان مرکزی فقط در چارچوب اراک تعریف نشده است خاطرنشان کرد: جوانان پرشور، علاقمند و مستعد شهرستانی نیز باید از مزایای ویژه برنامه های اوغات فراغت بهره مند گردند.

وی در ادامه با انتقاد از عملکرد مدیرکل ورزش و جوانان سابق استان مرکزی، بر تسهیل در استفاده عموم مردم از امکانات ورزشی در اختیار دستگاه های اجرایی تأکید کرد.

وی بر ضرورت برنامه های شاد و متنوع ویژه جوانان در برنامه های جنگ شادی تاکید کرد و گفت: دین ما منافاتی با شادی سالم مردم ندارد و باید برگزاری جنگهای شادی به تقویت روحیه جوانان بپردازیم.

استاندار مرکزی در ادامه از راه اندازی پارک مادر خبر داد و تصریح کرد: این پارک درآینده ای نزدیک با اقدامات ارزنده توسط خدمت گذاران مجموعه شهرداری افتتاح می شود.

کد خبر 1665436

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha