دكتر بيژن ذوالفقارنسب در گفت و گو با خبرنگار" مهر" ضمن بيان اين مطلب افزود: درطول حضورمان در جزيره كيش در دو نوبت صبح و بعدازظهر تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته ايم و خوشبختانه بدون هيچ مصدوميت خاصي شاهد حضور با انگيزه بازيكنان در اين تمرينات هستيم.
سرمربي تيم منتخب باشگاههاي ايران ادامه داد: امروز در ديداري تداركاتي به مصاف تيم منتخب جزيره كيش خواهيم رفت تا ميزان آمادگي بازيكنان را بسنجيم.
ذوالفقارنسب با بيان اينكه هدف از حضور در كيش برطرف كردن خستگي بازيكنان به خاطر حضور در رقابتهاي ليگ برتر است تصريح كرد : بازيكنان حاضر در اردو از آمادگي خوبي برخوردارند و بنده از عملكرد انها رضايت كامل دارم.
سرمربي تيم منتخب باشگاههاي ايران افزود : قطعا كار اصلي ما پس از حضور در تهران پيگيري خواهد شد و اميدواريم كه با برگزاري چند ديدار دوستانه و تداركاتي براي حضور در مسابقات كشورهاي اسلامي به مرز آمادگي ايده ال برسيم.
دكتر بيژن ذوالفقارنسب در پايان به برنامه هاي تمريني اين تيم اشاره كرد و افزود : تا روز جمعه در كيش تمرين مي كنيم و پس از حضور در تهران چهار روز به بازيكنان استراحت خواهيم داد و پس از آن بلافاصله راهي بندرعباس خواهيم شد تا ضمن برگزاري اردويي سه روزه يك ديدارتداركاتي نيز با تيم منتخب اين بندر انجام دهيم.
دكتر بيژن ذوالفقارنسب در گفت و گو با " مهر":
شرايط بازيكنان راضي كننده است / تمرينات اصلي ما در تهران انجام مي شود
سرمربي تيم منتخب باشگاههاي ايران گفت : بازيكنان حاضر در اردوي آماده سازي كيش بسيار باانگيزه و با علاقه خاصي در تمرينات شركت مي كنند.
نظر شما