پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ مرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۳۷

سلمانی در گفتگو با مهر:

معیارهای انتخاب آثار فاخر صحیح نیست

معیارهای انتخاب آثار فاخر صحیح نیست

اصفهان - خبرگزاری مهر: تحلیلگر و منتقد سینما گفت: معیارها و شاخصه های انتخاب آثار فاخر، معیارهای صحیحی نیست و برای اینکه یک اثر در سینما فاخر ماندگار شود، تمامی ابعاد از جمله ساختار و محتوای فیلمنامه باید به دقت مورد ارزیابی قرار بگیرد.

رضا سلمانی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: فیلم‎های تولیدی در رسانه ملی به علت عدم هماهنگی در کم و کیف آثار، عنوان فاخر به خود نمی‎گیرند.

وی افزود: در چرخه فیلمسازی مقوله فاخر به درستی تحلیل نشده، صرف هزینه‎های کلان و پرفروشی فیلم‎ها ابزارهای فاخر بودن محسوب می‎شوند.

تحلیلگر و منتقد سینما در ادامه بیان داشت: سریال‎هایی که با صرف بودجه‎های کلان در سینما و تلویزیون ساخته می‎شوند، آثار فاخر در رسانه ملی به حساب نمی آیند.

وی گفت: برای اینکه یک اثر در سینما فاخر ماندگار شود، تمامی ابعاد از جمله ساختار و محتوای فیلمنامه باید به دقت مورد ارزیابی قرار بگیرد.

این پژوهشگر و کارشناس عرصه سینما با اشاره به اینکه عوامل سازنده یک فیلم هم بنا به سوژهای خاص با مطالعه و تحقیق، خواسته مخاطب را مدنظر قرار می دهند، بیان داشت: با اکران فیلمهای خارجی و ایرانی در سینماها و تحلیل کیفیت، مضمون و موضوع فیلم ها و استقبال مردم، می توان به سطح سلیقه مخاطبان دسترسی پیدا کرد.

وی ادامه داد: در چنین شرایطی است که میشود توان کارگردانان، هنرپیشه ها و عوامل دیگر سازنده فیلمها را مقایسه کرد و در نهایت مورد قضاوت قرار داد.

این تحلیلگر سینما با بیان اینکه طیف گسترده‎ای از تماشاگر وجود دارد، تصریح کرد: در چرخه اکران، تماشاگران متفاوت با سلایق مختلف به تماشای فیلمها می نشینند و بیشتر مخاطبان به صورت خانوادگی به سینماها مراجعه می‎کنند و به طور قطع بیشتر آنها سؤالشان این است که کدام فیلم قابلدیدن برای تمام اعضای خانواده است.

وی گفت: خانوادهها زمانی که با عدم وجود فیلم کودک مواجه می شوند، ترجیح می دهند فیلمهای کمدی را انتخاب کنند.

سلمانی با بیان اینکه بعضی از افراد مشتری ثابت سینماها هستند که با چرخش فیلمها هر هفته به دیدن یک فیلم می‎روند، گفت: سینماگران و فیلمسازان باید به ژانر کودک توجه ویژهای نشان دهند زیرا هم کودکان و هم بزرگسالان طرفداران ژانر کودک هستند و دوست داران سینما طیفهای مختلف و متنوع هستند.

کد خبر 1666392

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha