پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ مرداد ۱۳۹۱، ۱۷:۲۹

عباسی:

گلستان در کمربند سرطان مری جهان قرار دارد

گلستان در کمربند سرطان مری جهان قرار دارد

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: شایع ‎ ترین سرطان در استان سرطان ‎ های گوارشی است و ما در کمربند سرطان مری در دنیا قرار داریم.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالله عباسی بعد از ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود:  در حال حاضر گلستان در زمینه بیماران سرطانی جزو استان ‎ های رده اول کشور محسوب می ‎ شود.
 
وی همچنین در خصوص سالمندی گفت: افراد بالای 60 سال را سالمند می‌نامند و کشوری را که بیش از 8 درصد جمعیت آن سالمند باشند را کشور سالخورده می‌نامند که براساس آمار در سال 2006 سالمندان 11 درصد جمعیت دنیا را تشکیل می‌دادند که این آمار در سال 2050 به 22 درصد خواهد رسید.
 
وی افزود: اگر کشوری بالای 10 درصد سالمند داشته باشد و به بهداشت سلامت آنها توجه نشود، بالای 50 درصد هزینه های درمانی آن کشور صرف این قشر می‌شود.

وی گفت: حدود 108 هزار سالمند در استان گلستان وجود دارد که بیشترین آن مربوط به شهرستان‌های گرگان، گنبدکاووس و بندرترکمن است.
 
دکترعباسی خاطرنشان کرد: اگر انسان قبل از رسیدن به سن سالمندی برنامه‌ریزی دقیق و تغذیه سالم همراه ورزش را در زندگی روزمره خود رعایت کند، سالمندی را تبدیل به فرصت می‌کند؛ در غیر این صورت سالمندی برای او یک تهدید به شمار می‌آید.
 
وی با بیان اینکه شایع ‎ ترین علت مرگ در دنیا بیماری ‎ های قلبی عروقی و سرطان ‎ ها هستند خاطر نشان کرد: در استان گلستان نیز 41 درصد مرگ و میرها به بیماری ‎ های قلبی عروقی بازمی ‎ گردد.

گرگان آماده اجرای طرح پزشک خانواده شهری

نشست رییس مرکز بهداشت بافرماندارگرگان درخصوص طرح پزشک خانواده شهری برگزار شد.

دکتربهلول رئیس مرکز بهداشت گرگان باارائه گزارشی ازرئوس برنامه های انجام شده درخصوص اجرای طرح پزشک خانواده شهری درشهرستان گرگان، آمادگی این مرکز را درصورت تصویب درستاداستانی برای اجرای طرح پزشک خانواده قبل از موعد مقرردرشهرستان گرگان اعلام کرد.
 
گرزین فرماندار گرگان  نیز در این نشست از برگزاری جلسه ای با حضورپزشکان ودست اندرکاران اجرای طرح دربخش خصوصی استقبال کرد و از مرکز بهداشت خواست درجلسه شورای اداری شهرستان گزارشی از اقدامات انجام شده ارایه دهد.

کارگاه آموزشی ببرنامه ریزی عملیاتی مسئولان فنی کارخانجات بندرگز

کارگاه آموزشی دو روزه برنامه ریزی عملیاتی برای اولین بار در استان گلستان جهت مسئولین فنی 25 کارخانه تولید مواد غذایی شهرستان بندرگز در محل سالن کنفرانس مرکز بهداشت برگزار شد.
 
سرپرست شبکه و رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرگز اهداف برگزاری این کارگاه را برای مسئولین فنی 25 کارخانه تولید کننده مواد غذایی تشریح کرده و بر لزوم استفاده هرچه بهتر ازموقعیت بوجود آمده در ارتقاء سطح دانش خود در زمینه برنامه ریزی عملیاتی تاکید کرد.
 
دکتر حسینی با اشاره به نقش برنامه ریزی عملیاتی در ارتقاء سطح تولید کارخانجات افزود: برنامه ریزی عملیاتی نه تنها در بخش اداری مورد استفاده می باشد بلکه در زندگی روزه مره نیز همواره ما نیاز به برنامه ریزی عملیاتی احساس میشود.
 
در ادامه مهندس غلامعلی لشکربلوکی کار شناس نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرگز به تدریس مباحث مربوطه پرداخته و چگونگی تهیه و تدوین برنامه عملیاتی را جهت بهبود و ارتقاء وضعیت بهداشتی کارخانجات را تشریح کرد در پایان ضمن اعطاء گواهی شرکت در کارگاه مقرر گردید ، شرکت کنندگان به منظور ارتقاء وضعیت بهداشتی واحد تولیدی نسبت به برنامه ریزی 6ماهه در آن اقدام نمایند.
 
 نجات مادر باردار علی آبادی از خطر مرگ

 پس از پیگیریهای مستمر کارشناسان سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت شهرستان علی آباد کتول و برگزاری جلسات متعدد با حضور مادر باردار ،وی  در بیمارستان شهید صیاد شیرازی مورد عمل سزارین قرار گرفت و هم اکنون حال عمومی مادر و فرزندش مطلوب و در سلامت کامل قرار دارند.

مسابقه نقاشی هفته شیر مادر در کردکوی

مرکز بهداشت شهرستان کردکوی به مناسبت هفته شیر مادر مسابقه نقاشی ای در یکی از مهد کودک های شهرستان کردکوی برای کودکان برگزار کرد.

 در این مسابقه  که مادران کودکان نیز حضور داشتند مسئول محترم واحد بهداشت خانواده این مرکز در خصوص بزرگداشت این هفته ، نحوه شیر دهی ، مزایای تغذیه با شیر مادر برای مادران حاضر در مهد و مربیان این مهد کودک مطالبی را ارایه کرد .

در ادامه به نفرات برتر هدایایی اهدا گردید و هدایایی هم به رسم یادبود به همه کودکان حاضر اهدا شد.

کد خبر 1666488

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha