پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ مرداد ۱۳۹۱، ۱۲:۵۱

در گفتگو با مهر اعلام شد:

اعلام برنامه های شبهای قدر در گلستان

اعلام برنامه های شبهای قدر در گلستان

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان، برنامه های این سازمان را در شبهای قدر اعلام کرد.

حجت الاسلام نورالله ولی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این سازمان برای ماه مبارک رمضان برنامه هایی پیش بینی کرده که ترکیب برنامه ها در نیمه اول عادی و در نیمه دوم فشرده تر اجرا می شود.

وی اظهار داشت:  از جمله برنامه هایی که در نیمه دوم ماه مبارک رمضان اجرا می شود، بحث شبهای قدر است و این شب نزد مردم بسیار عزیز و با فضایل بالاست.

وی عنوان کرد: از آنجائیکه شبهای قدر را باید قدر دانست، تمهید مقدماتی نیز برای آن در نظر گرفته شده و مساجد و هیئات مذهبی برای احیای شب قدر مهیا شده اند.

حجت الاسلام ولی نژاد گفت: برنامه های سخنرانی، دعا و قرآن به سر کردن در شبهای قدر به اوج می رسد و د برخی شهرستانها نیز مجالس منبری پیش بینی شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: بیستم ماه مبارک رمضان که مصادف با بستری شدن حضرت علی (ع) است، عیادت و دلجویی از بیماران در دستور کار این نهاد است.

وی یادآورشد: علاوه بر این در تمامی شهرستانها، بخش ها و روستاهای بزرگ مراسم دسته روی روز شهادت حضرت علی (ع) اجرا می شود و مقدمات اجرای این مراسم برنامه ریزی شده است.
 
حجت الاسلام ولی نژاد گفت: مردم نیز در چنین ایامی رسیدگی به فقرا و نیازمندان و توجه به خانواده های مستمند را در دستور کار خود قرار می دهند.
کد خبر 1666956

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha