پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ مرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۴۲

جلالی در گفتگو با مهر:

چهار فیلم مستند در شبکه قرآن و معارف اسلامی سیما تولید می‌شود

چهار فیلم مستند در شبکه قرآن و معارف اسلامی سیما تولید می‌شود

قم - خبرگزاری مهر: مدیر دفتر شبکه قرآن و معارف اسلامی سیما از تولید چهار فیلم مستند در شبکه قرآن معارف و قرآن سیما در قم خبر داد.

حجت ‌الاسلام عبدالله جلالی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به راه اندازی دفتر شبکه قرآن و معارف اسلامی سیما در قم افزود: این دفتر در حال حاضر تولید چهار مستند را در دستور کار خود دارد.

وی با اعلام اینکه این دفتر از ابتدای ماه مبارک رمضان امسال به صورت رسمی آغاز به کار کرده است بیان داشت: این شبکه می‌تواند ظرفیت خوبی برای برنامه‌های رسانه‌ای در زمینه قرآن و معارف اسلامی باشد.

عضو شورای معارف سیما اضافه کرد: استان قم پس از تهران تنها استانی است که شعبه شبکه قرآن و معارف اسلامی سیما در آن ایجاد شده است.

جلالی ایجاد بستر تعامل با مراجع عظام، نخبگان و مراکز دینی و قرآنی قم را از دلایل ایجاد این دفتر در قم ذکر کرد و بیان داشت: با ایجاد این دفتر استفاده از ظرفیت قم، حوزه های علمیه، نخبگان و طلاب صاحب نظر و علما و مراجع عظام تسهیل می‌شود.

وی ابراز داشت: استفاده از ظرفیت ها و ایده های طلاب و نخبگان در قالب برنامه و راهبرد از وظایف این دفتر است.

مدیر دفتر شبکه قرآن و معارف اسلامی سیما در قم اذعان کرد: با راه اندازی دفتر شبکه قرآن و معارف اسلامی سیما پایلوت محتوا و پژوهش های قرآنی شبکه در قم شکل می گیرد و دفتر مرکزی را را در محتوا و برنامه های کارشناسی پشتیبانی کنیم زیرا اصلی ترین کارشناسان در قم حضور دارند و به این شکل مشکل خروج آنها برای حضور در برنامه های مختلف مرتفع می‌شود.

جلالی اهداف تاسیس دفتر این شبکه در استان قم تصریح کرد: شبکه قرآن و معارف اسلامی سیما تلاش می‌کند در تولید برنامه‌های رسانه‌ای تعامل مطلوبی با مراجع عظام،‌ حوزه‌های علمیه، مراکز قرآنی و پژوهشی برقرار کند.

وی با ابراز اینکه سطح ارزشی و جایگاه قرآن در شهر قم غیر قابل انکار است عنوان داشت: شبکه قرآن و معارف اسلامی سکویی است که می‌تواند در ترویج معارف اسلامی به علما و نخبگان قرآنی کمک شایانی کند.

عضو شورای معارف سیما تصریح کرد: تعامل شبکه قرآن و معارف اسلامی سیما با علما، ‌مراجع و دیگر نخبگان، کمک مناسبی به تولید برنامه‌ های پر محتوا در زمینه ترویج معارف اسلامی محسوب می‌شود.

جلالی به ساخت چهار مستند در این شبکه اشاره کرد و گفت: مستند نیمه شعبان کربلا و سه مستند راجع به جمکران با موضوعات “امام زمان، جمکران و زنان”، “امام زمان، جمکران و مردم” و “امام زمان، جمکران و مهمانان خارجی” از جمله  مستندهایی است که در این شبکه تولید می‌شود.
 

کد خبر 1667035

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha