پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ مرداد ۱۳۹۱، ۱۸:۴۴

8 عضو طالبان در افغانستان دستگیر شدند

8 عضو طالبان در افغانستان دستگیر شدند

بازداشت 8 عضو طالبان، ادامه حملات شبه نظامیان در ولایت بامیان و تاکید ارتش نیوزیلند بر تعهدات خود در قبال افغانستان از جمله رویدادهای اخیر این کشور به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، وزارت کشور افغانستان در بیانیه ای اعلام کرد که در جریان نیروهای افغانی و ناتو در 24 ساعت گذشته در بخشهای مختلف این کشور 6 عضو طالبان کشته و 8 فرد دیگر بازداشت شدند.

نیروهای افغانی و ناتو عملیاتی را در ولایت لوگار، غزنی، هرات انجام دادند که در جریان این عملیات سه نفر زخمی شدند که هنوز گزارشی درباره تلفات احتمالی منتشر نشده است.

خبر دیگر اینکه یک مقام ارشد نیروهای دفاع نیوزیلند اعلام کرد که سربازان این کشور متعهد به واگذاری آهسته مسئولیت برقراری امنیت به نیروهای افغانی در ولایت بامیان در پی کشته و زخمی شدن هشت سرباز این کشور هستند.

"جان کی" نخست وزیر نیوزلند نیز گفت : دو سرباز نیوزلندی که در جریان درگیریها در ولایت بامیان کشته شدند، بهای سنگینی را پرداخت کردند. همچنین طالبان امروز دوشنبه برای دومین روز متوالی به سربازان نیوزیلندی مستقر در افغانستان حمله کردند و هنوز هیچ گزارشی درباره شمار تلفلت منتشر نشده است.

کد خبر 1667417

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha