پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ مرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۳۰

اخراج 1600 مهاجر غیر قانونی از یونان

اخراج 1600 مهاجر غیر قانونی از یونان

پلیس یونان اعلام کرده است که بیش از 1600 مهاجر غیرقانونی دستگیر شده در اتن در روزهای آینده از این کشور اخراج خواهند شد.

 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی، نیکوس دندیاس وزیر نظم عمومی یونان از اقدام اخیر دولت یونان در بازداشت گسترده مهاجران غیرقانونی در این کشور دفاع کرد. در روزهای اخیر بیش از 6000 نفر دستگیر شده اند، هر چند بسیاری از آنها تا کنون ازاد شده اند.

وی همچنین اعلام کرد که شرایط نامناسب اقتصادی یونان به دولت این کشور اجازه نمی دهد که پذیرای سیل مهاجران غیرقانونی باشد. وی موضوع مهاجرت را  موجب از بین رفتن منابع مالی جامعه و دولت این کشور دانست. دولت یونان در روزهای اخیر و پس از تشدید بحران در سوریه تعداد نیروهای امنیتی خود در مرز با ترکیه را افزایش داده است.

یونان همواره به دلیل عدم کنترل دقیق مرزهای خود از سوی کشورهای بزرگ اروپایی همچون آلمان و فرانسه مورد انتقاد بوده است. بیش از 80درصد مهاجرانی از طریق خاک یونان وارد کشورهای عضو اتحادیه اروپا می شوند.

از سوی دیگر، رفتار دولت یونان در قبال مهاجران همواره از سوی مجامع حقوق بشر مورد انتقاد قرار گرفته است. عفو بین الملل  دولت یونان را متهم کرده است که با مهاجران همچون مجرمان رفتار می کند

کد خبر 1667744

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha