پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ مرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۳۷

درمحدوده کارگاهی منطقه پنج قم

بیش از 33 هزار متر مربع زیر سازی معابر و پیاده رو سازی انجام شد

بیش از 33 هزار متر مربع زیر سازی معابر و پیاده رو سازی انجام شد

قم - خبرگزاری مهر: شهردار منطقه پنج قم از انجام بیش از 33 هزار متر مربع زیر سازی معابر و پیاده رو سازی در محدوده کارگاهی منطقه پنج این شهر خبر داد.

جمال الدین حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد:‌ در راستای توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در سال حمایت از کار و سرمایه ایرانی و با تاکیدات شهردار قم مبنی بر حمایت از سرمایه گذاران و تولید گران و با توجه به مشکلات راه های دسترسی و مسیرهای منتهی به کارگاه های تولیدی واقع در محدوده اطراف بلوار خلیج فارس که به دلیل خاکی بودن بخصوص در فصول بارانی مشکلات مضاعفی را در پی داشته است، این منطقه اقدام به خاکبرداری، آماده سازی، تسطیح و زیرسازی خیابانهای جام جم و فرعی های 2 و چهار بلوار خلیج فارس و اقدام به جدولگذاری آنها با مشارکت اهالی کرده است.

وی گفت:‌ از آنجایی که منطقه پنج قم از مناطق حاشیه ای شهر محسوب می شود که توسعه یافته است بنابرین نیازمند خدمات عمرانی است که اولویت بندی می شوند اما این عمل جزء اولویت کاری شهرداری منطقه نبود که با تاکید شهردار قم در خصوص حمایت از اصناف در این بخش نیز اقداماتی انجام دادند.
 
وی بیان کرد: در محدوده منطقه پنج قم کارگاههای متعددی واقع شده اند که انجام پروژه های عمرانی و خدماتی در این محدوده باید با انرژی و حمایت بیشتری صورت پذیرد.
 
شهردار منطقه پنج قم بیان کرد:‌ مسیر کارگاه ها در خیابان های جام جم و فرعی های 2 و چهار بلوار خلیج فارس خاکی بود و در تردد آنها به خصوص در هنگام بارندگی مشکلات زیادی را ایجاد می کرد و نیاز به زیرسازی، آسفالت و همچنین جدول گذاری داشت که اهالی آن منطقه در جدول گذاری همکاری خوبی با شهرداری منطقه پنج داشتند.
 
وی گفت : با اجرای این پروژه ها عمده مشکلات این کارگاه ها در خصوص حمل و نقل، تردد و پاکیزگی معابر و شوارع رفع و زمینه ادامه و گسترش آنها فراهم شده و باعث شکوفایی و رونق کسب و کار و تولیدات بومی می شود.
 
وی بیان کرد: با زیرسازی و آسفالت این منطقه، مشکل کارگاهها در این محدوده حل شده است که زیرسازی و آسفالت در فرعی های این خیابان ها نیز تا جایی که در محدوده منطقه پنج است ادامه دارد.
کد خبر 1667950

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha