پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ مرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۵۳

گزارش خبرنگار مهر از لندن/

عبدولی گام نخست را محکم برداشت

عبدولی گام نخست را محکم برداشت

ملی پوش وزن 66 کیلوگرم کشورمان نخستین پیکار خود در رقابت‌های کشتی فرنگی بازی‌های المپیک 2012 لندن را با یک پیروزی ارزشمند پشت سر گذاشت.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به لندن، سعید عبدولی، فرنگی کار توانمند کشورمان که در دور اول با قرعه استراحت روبه‌رو شده بود در دور دوم به مصاف "آتاکان یوگسل" از ترکیه رفت و موفق شد در دو تایم متوالی با نتایج (یک برصفر) و (2 برصفر) این فرنگی کار تکنیکی را مغلوب خود سازد.

عبدولی با کسب این پیروزی باید در دور سوم با برنده دیدار "استیو گینو" از فرانسه قهرمان المپیک 2008 پکن و "ریواس" از ونزوئلا سرشاخ شود.

رقابت‌های اوزان 66 و 96 کیلوگرم کشتی فرنگی بازی‌های المپیک 2012 لندن از ساعت 16:30 امروز دوشنبه در سالن اکسل شهر لندن آغاز شده که امشب با مشخص شدن نفرات برتر این اوزان به پایان می‌رسد.

کد خبر 1668228

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha