پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۸ مرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۲۹

ناطق نوری:

مسئولان نظام باید همدل و همسو باشند

مسئولان نظام باید همدل و همسو باشند

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه مسئولان نظام باید همدل و همسو باشند، گفت:مسئولان نباید به آبروی شیعه علی(ع) خدشه وارد کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام علی اکبر ناطق نوری در مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در مصلی ساری افزود: شیعه رسالت سنگین و بسیار ارزشمندی بوده و باید این مکتب سیره ائمه اطهار را سرلوحه خود قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه کشوردر شرایطی قرار دارد که رهبری تاکید دارند باید اقتصاد مقاومتی داشته باشیم تصریح کرد: نباید اجازه دهیم فضای اقتصادی کشور متشنج شود.

ناطق نوری افزود: برخی از مدیران کشور در این شرایط تحریم باید با یکدیگر هماهنگ باشند که سوء مدیریت برخی از مسئولان و بی برنامگی آنان مشهود است.

رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری گفت: مسئولان نظام نباید آبروی شیعه و علی را ببرند و زینت و افتخار این مکتب باشند.

وی با اشاره به جنگ هشت ساله دفاع مقدس که همه کشورهای جهان دست به دست هم دادند تا ایران اسلامی را شکست دهند افزود: همه با هم متحد و زیر یک پرچم با رهبری فرمانده کل قوا، اجازه تجاوز دشمن را بگیریم.

ناطق نوری با بیان اینکه امروز در شرایط تحریم قرار داریم که سخت تر از دوران جنگ دفاع مقدس نیست افزود: با اتحاد و همدلی خلاء های نظام را پوشش داده و بر نقشه شوم دشمن غلبه کنیم.

کد خبر 1668881

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha