به گزارش خبرنگار مهر، یوسف جمال ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد سنجش سلامت استان افزود: 25 هزار و 754 نفر تا کنون مورد ارزیابی قرار گرفته اند که با توجه به پیش بینی 29 هزار نوآموز، حدود سه هزار و 200 نفر دیگر در انتظار طرح هستند که چنانچه پایگاه ها به مدت 12 روز از ابتدای شهریورماه آتی به فعالیت خود ادامه دهند ارزیابی اولیه و تخصصی به پایان خواهد رسید.
وی افزود: افراد بازمانده از طرح از طریق مراکز بهداشتی درمانی مورد ارزیابی قرار می گیرند و در صورت نیاز به ارزیابی تخصصی آموزش و پرورش استثنایی همکاری لازم خواهد داشت
جمال گفت: از 25 هزار و 754 نوآموز، سه هزار و 633 نفر به مرحله تخصصی ارجاع شدند، 497 نفرمشکوک به مشکل شنوایی، 607 نفرمشکوک به مشکل بینایی و دو هزار و 107 نفر در آزمون آمادگی تحصیلی نمره لازم را کسب نکردند.
وی اذعان داشت: در ارزیابی تخصصی بینایی نوآموزان 203 نفر بدون مشکل ، 189 نفر نیاز به عینک ، 171 نفر تنبلی چشم ، 15 نفر تحت درمان، دو نفر نیاز به معلم تلفیقی و دو نفر جهت تحصیل در مدارس استثنایی شناسایی شده اند.
جمال افزود: در ارزیابی تخصصی شنوایی 207 نفر بدون مشکل ، 282 نفر نیاز به شستشوی گوش، 31 نفر از مشکل شنوایی یکطرفه ، 58 نفر مشکل شنوایی در یک یا دو فرکانس، 13 نفر دچار افت شنوایی در فرکانسهای زیر، 14 نفر نیاز به سمعک ، 9 نفر نیاز به معلم تلفیقی و یک نفر تحصیل در مدارس استثنایی شناسایی شده اند.
وی درخصوص نتایج ارزیابی تخصصی هوش نیز اظهار داشت: 602 نفر بدون مشکل، هزار و 113 نفر دیرآموز ، 493 نفر نیاز به سنجش مجدد ، 106 نفر آموزش پذیر ، 38نفر تحصیل آزمایشی در مدارس استثنایی ، 33 نفر نداشتن آمادگی و مراجعه در سال آینده و 2 نفر به بهزیستی معرفی شده اند.
زنگانه کارشناس سلامت اداره کل آموزش و پرورش درخصوص شناسایی دانش آموزان بیمار اورژانسی و نحوه خدمات رسانی و تأمین هزینه آنها مطالبی را بیان نمود.
دکتر مهران کارشناس مسئول دهان و دندان مرکز بهداشت موضوع فلوراید تراپی و آموزش مراقبین سلامت پایگاهها در این زمینه را ضروری و نیاز به هماهنگی بیشتری دانست. سپس کارشناس بهزیستی استان اظهار داشت: تأمین وسایل توانبخشی بخصوص سمعک ، عینک و ویلچر برای دانش آموزان بدو ورود از برنامه های اساسی بهزیستی است و برای انجام این کار اداره کل اعلام آمادگی می نماید.
نظر شما