به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کریم زاده ظهر چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: براساس توانمندیهای موجود در مرکز آموزش عالی شهید مدرس شهرضا مجوز جذب دانشجو در دو رشته کارشناسی مهندسی نرم افزار و مهندسی برق گرایش قدرت در سال تحصیلی جدید از سوی وزارت علوم ارائه شده است.
وی بیان داشت: سال تحصیلی گذشته در زمینه جذب دانشجو در مقطع کاردانی در رشته های تکنولوژی سخت افزار ونرم افزار فعالیت داشتیم.
رئیس مرکز آموزش عالی شهرضا با تشریح چشم انداز مرکز آموزش عالی شهرضا اظهار داشت: براساس سیاست تدوین شده، هرسال زمینه جذب دانشجویان بیشتر در رشته های جدید در این دانشگاه مهیا می شود.
کریم زاده با تشریح برخی مسایل ومشکلات این مرکز دانشگاهی گفت: در برخی زمینهها از قبیل خوابگاه دانشجویی و آزمایشگاه دارای مشکلاتی هستیم که امیدواریم با کمک مسئولان ادارات آموزش و پرورش و اوقاف و امورخیریه شهرضا زمینه واگذاری مدرسه شهید شیرودی طی هفته آینده به این مرکز مهیا شود.
وی با اشاره به زمین اختصاص یافته به این دانشگاه در محور شهرضا به اصفهان افزود: این زمین در مساحت 205 هکتار جهت احداث پردیس دانشگاه دولتی شهید مدرس شهرضا اختصاص یافته است.
کریم زاده در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح نقشه ساختمان دانشگاه اضافه کرد: ساختمان اولیه این دانشگاه در فضایی به مساحت دوهزار وچهارصد متر مربع احداث می شود که در دوطیقه مجزا شامل سلف سرویس مرکزی ، کتابخانه، ساختمان اداری، سالن اجتماعات، مجموعه آموزشی، آزمایشگاه، سایت رایانهای، نمازخانه، اطاق اساتید وساختمان هئیت رئیسه است.
وی اضافه کرد: با توجه به اختصاص نیافتن بودجه عمرانی به این دانشگاه در سال جاری، آغاز عملیات احداث ساختمان دانشگاه نیازمند یاری رسانی خیرین و مسئولان است.
نظر شما