پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ مرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۰۳

میمنت آبادی:

قلم نقدگونه خبرنگاران مسیر توسعه را در جامعه هموار می کند

قلم نقدگونه خبرنگاران مسیر توسعه را در جامعه هموار می کند

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان گفت: قلم و جایگاه خبرنگاردر نقد مسئولان و تحلیل مشکلات جامعه تاثیرگذار است و راه توسعه را روشن می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، قباد میمنت آبادی شامگاه چهارشنبه در نشست سرپرستان خبرگزاریها و مطبوعات محلی و سراسری استان با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار داشت: قلم نقدگونه و جایگاه خبرنگاران در توسعه و حل مشکلات جامعه بسیار ارزشمند و تاثیرگذار است.

وی افزود: انتظار می رود اصحاب رسانه در استان کردستان در بیان مشکلات و موانع پیش روی توسعه استان کوتاهی نکنند و با نقد و تحلیل این مشکلات مسیر توسعه و پیشرفت همه جانبه استان را روشن کنند چرا که فضا برای این مهم در کردستان فراهم شده است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان ادامه داد: عرصه نشر و خبرگزاری های سطح استان کردستان عرصه پویایی است و تحلیل و نقدهایی که روزانه در رسانه ها منتشر می شود نشان دهنده این مسئله است که بر تمامی عرصه های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و دیگر عرصه ها نظارت کامل دارند.

میمنت آبادی به انتقادهای چند روز اخیر توسط خبرگزاری ها در خصوص روز خبرنگار در استان کردستان اشاره کرد و یادآور شد: تا حدود زیادی این انتقادات مورد پذیرش است و تلاش می شود در سال آینده با برطرف کردن مشکلات شاهد چنین انتقاداتی نباشیم.

وی در ادامه گفت: خوشبختانه در استان کردستان فضای پذیرش نقد، نظر و دیدگاه های اصلاحی از طرف رسانه های جمعی در بین مسئولان در تمامی زمینه ها فراهم شده است و مسئولان بدون خرده ای انتقادات را می پذیریند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان به صدور 10 مجوز چاپ نشریه جدید طی سال گذشته اشاره کرد و افزود: در حوزه نشر استان کردستان آمادگی دارد در راستای تذهیب و توسعه این حوزه همکاری کرده و مجوزهای جدید را برای انتشار نشریات جدید صادر کند.

کد خبر 1669263

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha