به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد نقی لطفی در خطبه های نماز جمعه شهر ایلام که با حضور وزیر ارشاد برگزار شد، اظهار داشت: ماتسفانه در سطح شهر ایلام در برخی موارد شاهد روزه خواری هستیم که نیروی انتظامی و ستاد امر و به معروف استان در این زمینه کوتاهی کرده اند.
وی بیان داشت: نیروی انتظامی و ستاد احیای امر به معروف باید با روزه خواری به شدت برخورد کند ولی متاسفانه برای این پدیده در سطح شهر ایلام کوتاهی صورت گرفته است.
امام جمعه با انتقاد از وضعیت آب در سطح شهر ایلام افزود: مسئولان شرکت آب و فاضلاب باید قبل از جیره بندی آب به مردم اطلاع رسانی کنند.
وی بیان داشت: مردم نیز در هنگام مصرف آب صرفه جویی کنند.
امام جمعه ایلام در بخشی از سخنان خود با اشاره به روز قدس اظهار داشت: روز قدس از مهمترین پیامدهای مختلفی در جهان داشته که یکی از مهمترین آنها بیداری اسلامی است.
وی عنوان کرد: تحریم های کشورهای غربی هیچ گونه فشاری را بر کشور و ملت ایران تحمیل نکرده و نخواهد کرد.
نظر شما