پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ مرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۲۴

شب قدر گذرگاهی برای ارتباط عمیق با اصل نبوت و امامت است

شب قدر گذرگاهی برای ارتباط عمیق با اصل نبوت و امامت است

گناباد - خبرگزاری مهر: مقابله با فرهنگ تهاجم نیاز به نهادینه شدن تعالیم اسلامی در وجود افراد است و شب قدر گذرگاهی برای ارتباط عمیق با اصل نبوت و امامت است از جمله اخبار کوتاه گناباد هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مبلغ دفتر نهاد نمایندگی رهبری گفت: شب قدر گذرگاهی برای ارتباط عمیق با اصل نبوت و امامت است.

حجت الاسلام علیرضا شعبانی در جمع دانشجویان گناباد اظهار داشت: نبوت و امامت  یکی از مهمترین اصول دین ماست.

وی افزود: برای سرازیر کردن فیوضات حق تعالی در طول زندگی باید معرفتمان را در این روزها و شب ها عمیق تر کنیم و اگر ما بخواهیم به شب قدر نزدیک شویم باید به محور شب قدر که همان امامت و شخص حجت الهی است نزدیک‌تر شده تا از فیض خاص این ماه نیز بهره‌مند شویم.

وی با بیان اینکه شب قدر گذرگاهی برای ارتباط عمیق با اصل نبوت و امامت است افزود: هدف اصلی شبهای قدر این است که انسان را بیدار کند زیرا که اگر انسان از خواب غفلت بیدار شود به سعادت ابدی می رسد.

مقابله با فرهنگ تهاجم نیاز به نهادینه شدن تعالیم اسلامی در وجود افراد است

فرماندار گناباد گفت: برای مقابله با فرهنگ تهاجم نیاز به درونی سازی و نهادینه شدن تعالیم اسلامی در وجود افراد است.

محمد صفایی صبح شنبه در جلسه ستاد ترویج فرهنگ حجاب و عفاف شهرستان که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد اظهار داشت: توجه به امر حجاب و عفاف یک ارزش مهم در تعالیم اسلامی است و تعمیق آن نیازمند یک هماهنگی بین دستگاهی است.

وی افزود: اگر به عنوان مثال به معماری اسلامی نگاه کنیم این معماری به مخاطب خود جهت الهی می دهد و این معماری دوار توحیدی است و برگرد توحید می چرخد و توحید مدار است و اگر ما دارای این هارمونی نباشیم نتیجه و برون داد آن بی هویتی می شود رسانه مسلط نقش تاثیرگذار را می گذارد.

استقبال از طرح ضیافت اندیشه مراکز آموزش عالی گناباد

مسئول طرح ضیافت اندیشه گناباد گفت: طرح ضیافت اندیشه مراکز آموزش عالی شهرستان با استقبال بیش از سقف ثبت نام مواجه شد اما به دلیل محدودیت های مالی، نمی توانستیم بیشتر پذیرش داشته باشیم.

حجت الاسلام حسن صادقی نسب اظهار داشت: بر خلاف تصور برخی افراد که می گویند نسل جوان ما به دین پشت کرده اند، برعکس استقبال جوانان از دین بسیار بیشتر شده است.

وی افزود: هدف از برگزاری این طرح، تبیین اندیشه های اسلامی، تعمیق معرفت دینی، گسترش فضایل اخلاقی و تقویت بنیه سیاسی دانشگاهیان بوده است و تمام این ها، گامی در جهت اسلامی تر شدن دانشگاه هاست.

کد خبر 1670461

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha