غلامرضا یاوری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به منظور فرهنگسازی بیشتر در راستای مطالعه تا پایان خردادماه 91 تعداد کتابخانههای اصفهان از 155 باب در سال 88 به 265 عدد رسیده که 100باب آن با مشارکت خیران و بخش خصوصی است.
وی افزود: همچنین مطابق آمار جدید نهاد کتابخانههای کشور از سال 88 تاکنون تعداد اعضای کتابخانههای استان اصفهان سه برابر شده است.
مدیرکل کتابخانههای استان اصفهان با بیان اینکه تعداد اعضای کتابخانهها ارسال 88 تاکنون از 70 هزار به 210 هزار نفر رسیده است، تصریح کرد: قصد داریم با برنامهریزی مناسب این تعداد را به 300 هزار نفر تا پایان سال برسانیم که این موضع نیازمند همکاری و همافزایی میان دستگاههاست.
وی ادامه داد: مهمترین برنامه برای افزایش اعضای کتابخانهها توجه به قشر دانشآموز و دانشجویان است، بنابراین اداره کتابخانهها تفاهمنامهای با آموزش و پرورش که یک میلیون جمعیت دانشآموزی دارد و دانشگاههای مختلف اصفهان امضا کرده است تا این قشر نیز در کتابخانهها بیش از پیش فعال شوند.
یاوری بیان داشت: در این طرح پتانسیل علمی کتابخانهها با دانشگاهها ترکیب و این دو ارگان تسهیلات دوجانبهای به یکدیگر عرضه میکنند.
وی اضافه کرد: همچنین تفاهمنامهای در این ارتباط با بهزیستی و کمیته امداد امضا شده و بسیجیان فعال خانواده شهدا نیز میتوانند به صورت رایگان به عضویت کتابخانهها درآیند.
مدیریت یکپارچه از طریق شبکه اینترانت سراسری فراهم میشود
مدیرکل کتابخانههای استان اصفهان با اشاره به اینکه با یکپارچهشدن کتابخانهها در آینده نزدیک هر فرد با عضویت در یک کتابخانه واقع عضو سه هزار کتابخانه عمومی کشور محسوب میشود، تصریح کرد: به زودی با مجهز شدن تمام کتابخانهها به شبکه اینترانت سراسری فاز نخست یکپارچهسازی به پایان میرسد.
وی اضافه کرد: فاز دوم یکپارچهسازی شامل مجهز شدن تمام کتابخانهها به دستگاههای بارکد خوان و فاز سوم شامل تهیه کارتهای پی وی سی برای مراجعان است.
یاوری تاکید کرد: در این مرحله هر فرد یک کد کاربری دریافت میکند که در کل کشور ثابت است و انتخاب و رزرو کتاب نیز از طریق فضای مجازی امکانپذیر میشود ضمن اینکه ثبتنام در کتابخانهها نیز به شکل اینترنتی درمیآید و سپس فرد با مراجعه به کتابخانه کارت عضویت خود را دریافت میکند.
نظر شما