پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ مرداد ۱۳۹۱، ۱۵:۰۰

بیرودیان با مهر عنوان کرد:

ثبت 491 واحد صنعتی گلستان در سامانه صنایع کوچک

ثبت 491 واحد صنعتی گلستان در سامانه صنایع کوچک

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گلستان گفت: این شرکت در مبحث توسعه بازار و امور بین الملل صنایع کوچک استان اقدام به ایجاد پایگاه اطلاع رسانی Sme کرده که تا کنون 491 واحد صنعتی در این پایگاه عضو هستند.

نیما بیرودیان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: همچنین این شرکت موفق به همکاری در خصوص برگزاری 2 نمایشگاه داخلی و 2 نمایشگاه خارجی شده که انشاءالله در کنار برگزاری دوره های آموزشی برگزار شده در خصوص صنایع کوچک شاهد تعالی صنایع کوچک استان باشیم.

وی عنوان کرد: از شاخصهای مهم استان گلستان در این مقطع برخورداری از زمین مناسب در کلیه شهرکهای صنعتی ، داشتن مرکز کسب و کار شهرک صنعتی آق قلا به عنوان نماد صنعت استان، داشتن نمایشگاه دائمی صنعت استان ، وجود منطقه ویژه اقتصادی اترک است که همگی این زیر ساختها از جمله مشوقهای  سرمایه گذاری صنعتی در حوزه شهرکهای صنعتی استان است.

بیرودیان اظهار داشت: همچنین وجود تخفیفات و مشوقات در بهره برداری زود هنگام در شهرکها و نواحی صنعتی استان گلستان از جمله شاخصهای استقرار در این استان محسوب می شود که در کنار حمایتهای نرم افزاری واحدهای صنعتی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی در زمینه های آموزشی ، مشاوره ، تورهای صنعتی ، حمایت مالی در استقرار سیستمهای سرپرستی و اخذ استانداردها می تواند زمینه های مناسبی را جهت تشویق سرمایه گذاران صنعتی در سال تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی را رقم بزند .
 
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گلستان گفت: در کنار این فعالیتها  برگزاری نشستهای گفتگوی بخش خصوصی و دولتی در شهرکها نواحی صنعتی توجه ویژه به ماهیت و واگذاری در خصوصی سازی در کشور با توجه به اصل 44 ، توجه به نخبگان صنعتی استان ، توجه به ارتقای کیفیت همراه با قیمت رقابتی از جمله فعالیتهاست.
 
وی یادآورشد: البته دستیابی به این فعالیتها همگی در سایه همدلی مسئولین استانها و دستگاههای اجرایی بویژه متولیان بخش صنعت است که با تشویق و تکریم سرمایه ایرانی در سالجاری زمینه پویایی بخش صنعت و ایجاد اشتغال پایدار فراهم می شود و امید است با این فعالیتها بتوانیم پرچم تولید ملی را علاوه بر داخل کشور در بازارهای صادراتی به اهتزار در آوریم.
کد خبر 1670607

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha