به گزارش خبرنگار مهر ، بیوک رئیسی ظهر امروز شنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت: رها سازی مارال در پارک جنگلی فندقلو از یک سال گذشته آغاز و در جهت رونق منطقه و سازگاری آب و هوایی منطقه برای زندگی مارالها دراین منطقه امسال شش مارال جدید به مارال ساکن دراین جنگل افزوده می شود.
این مقام مسئول بااشاره به اینکه بیش از سیزده هزار هکتار از جنگلهای بکر و طبیعی ارسباران در شهرستان اهر واقع شده تقویت و توسعه زیرساختهای حفاظتی از اولویت برنامه های این سازمان در شهرستان اهر می باشد.
وی گفت: جنگلهای ارسباران با 2400 گونه گیاهی و جانوری دارای منابع طبیعی و ذخایر ژنتیکی منحصر به فرد است که به عنوان یکی از ذخیره گاه های زیست مطرح است که باید درجهت حفظ و صیانت از آنها گامهای عملی برداشته شود.
رئیسی همچنین گفت: در جهت افزایش ضریب حفاظتی، پاسگاه محیط بانی بزودی در جنگل فندقلو راه اندازی می شود.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان به جنگلهای طبیعی تنباکولوی هوراند نیز اشاره کرد و افزود: با مطالعات انجام شده و تمهیدات لازم برای حفاظت و صیانت از این جنگل بزودی جنگلهای تنباکولوی هوراند به عنوان منطقه حفاظت شده اعلام می شود تا شاهد حفاظت از گونه های گیاهی و جانوری این منطقه باشیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان آمایش سرزمینی را یکی از سازو کارهای مناسب برای مطالعه و شناخت منطقه در زمینه های استعدادهای مختلف آن عنوان کرد و افزود: در اقدام ابتکاری و استقبال و حمایت مسئولین شهرستان برای اولین بار در شهرستانهای استان طرح آمایش سرزمینی با پیشگامی شهرستان اهر دراین منطقه اجرا می شود و در آن مکانها و فضاهای لازم برای فعالیت های انسانی و سایر فعالیت های مورد مطالعه عملی و کارشناسی قرار می گیرد.
بیوک رئیسی از احداث بزرگترین پارک شهرستان اهر با مشارکت اداره کل حفاظت محیط زیست و واحدهای تولید صنعتی استان در شهرک شیخ شهاب الدین اهری خبر داد و اظهار امیدواری کرد با اجرای این طرح شاهد توسعه فضای سبز مناسب برای شهروندان و راه اندازی موزه حیات وحش در شهرستان اهر باشیم.
نظر شما