پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ مرداد ۱۳۹۱، ۱۸:۰۹

حافظ قرآن خبر داد:

بخش ICU بیمارستان گچساران تا نیمه اول شهریورماه راه اندازی می شود

بخش ICU بیمارستان گچساران تا نیمه اول شهریورماه راه اندازی می شود

گچساران – خبرگزاری مهر: سرپرست بیمارستان شهید رجایی گچساران گفت: با تهیه زیرساخت های لازم و تجهیز امکانات، بخش ICU جراحی مغز و اعصاب این بیمارستان تا نیمه اول شهریور ماه راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، هایده حافظ قرآن بعدازظهر شنبه در جمع خبرنگاران افزود: با راه اندازی این بخش، دیگر نیاز به اعزام بیماران اورژانسی این شهرستان به بیمارستانهای استانها و شهرهای همجوار از جمله یاسوج، بهبهان و نورآباد ممسنی نیست.

وی با اشاره به مشکلات این بیمارستان عنوان کرد: یکی از مشکلات بزرگ بیمارستان شهید رجایی، فرسودگی ساختمان این بیمارستان است که باید با اقداماتی مانند نقاشی دیوارها، تعویض سیستم برق رسانی و تقویت دانش کادر تاسیسات بیمارستان، این مشکل را تا حد ممکن کاهش داد.

سرپرست بیمارستان شهید رجایی گچساران تصریح کرد: در راستای بهبود عملکرد واحدهای گوناگون بیمارستان، کاهش هزینه ها و افزایش درآمدهای بیمارستان، تلاش برای پوشش بخش های خصوصی درآمدزا، تمرکز بر تقویت واحد درآمد بیمارستان و راه اندازی سیستم HISبین واحدها، در دستور کار قرار گرفته است.

وی یادآور شد: نیازسنجی و برنامه ریزی لازم برای تجهیز بخش اورژانس بیمارستان و تغییرات کاربری آن نیز انجام شده است که پس از هماهنگی با مسئولان وزارت بهداشت، عملی خواهد شد.

این مسئول، یکی از دغدغه های بزرگ حال حاضر در حوزه درمان را اجرای طرح پزشک خانواده شهری عنوان کرد و گفت: در همین راستا، جلساتی با پزشکان عمومی و متخصصان بیمارستان برگزار شده و همگی با ثبت نام در این طرح، آمادگی خود را برای ارائه خدمات بهداشتی درمانی به شهروندان گچسارانی اعلام کرده اند.

وی بیان کرد: از جمله افرادی که به صورت مستقیم در اجرای طرح پزشک خانواده شهری درگیر می شوند، کارکنان بخش اتفاقات بیمارستان ها هستند که با برگزاری چندین نشست، اقدامات لازم برای توجیه آنان نسبت به چگونگی اجرای طرح، صورت پذیرفته است.

کد خبر 1670735

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha