پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ مرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۱۸

در گفتگو با مهر عنوان شد:

عملکرد دولت در اجرای طرح جامع کاهش آلودگی هوا نتیجه بخش نبوده است

عملکرد دولت در اجرای طرح جامع  کاهش آلودگی هوا نتیجه بخش نبوده است

دبیر کمیته محیط زیست شورای شهر تهران گفت: عملکرد دولت در اجرای طرح جامع کاهش آلودگی هوا نتیجه بخش نبوده و از قوت لازم برخوردار نیست .

معصومه ابتکار در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که متاسفانه اتفاقی در خصوص اجرایی شدن طرح جامع کاهش آلودگی هوا در 8 کلان شهر نیفتاده است گفت:این موضع توسط کمیته محیط زیست شورا تذکر داده شده و پیگیری های لازم نیز می شود .

وی با اشاره به مسئولیت های مدیریت شهری در خصوص اجرایی شدن طرح جامع کاهش آلودگی هوا گفت: شهرداری وظایف خود را در این خصوص بهتر از دولت انجام داده و در گزارشی روند پیشرفت کاری خود را نیز به شورا ارائه کرده است .

دبیر کمیته محیط زیست شورای شهر تهران با بیان این که مدیریت شهری در عملکرد خود نقص هایی داشته است گفت : به عنوان یک ناظر بی طرف که نه مدافع دولت است و نه مدیریت شهری و تنها به پیشرفت،توسعه شهر و سلامت شهروندان فکر می کند میزان پیشرفت برنامه های طرح جامع کاهش آلودگی هوا در بخش هایی که مربوط به شهرداری است بیشتر از دولت است .

وی ادامه داد: دولت نیز برای اجرایی شدن این طرح فعالیت های انجام داده اما از قوت لازم برخوردار نبوده و نتیجه بخش نیز نبوده است .

کد خبر 1670748

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha