معصومه ابتکار در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که متاسفانه اتفاقی در خصوص اجرایی شدن طرح جامع کاهش آلودگی هوا در 8 کلان شهر نیفتاده است گفت:این موضع توسط کمیته محیط زیست شورا تذکر داده شده و پیگیری های لازم نیز می شود .
وی با اشاره به مسئولیت های مدیریت شهری در خصوص اجرایی شدن طرح جامع کاهش آلودگی هوا گفت: شهرداری وظایف خود را در این خصوص بهتر از دولت انجام داده و در گزارشی روند پیشرفت کاری خود را نیز به شورا ارائه کرده است .
دبیر کمیته محیط زیست شورای شهر تهران با بیان این که مدیریت شهری در عملکرد خود نقص هایی داشته است گفت : به عنوان یک ناظر بی طرف که نه مدافع دولت است و نه مدیریت شهری و تنها به پیشرفت،توسعه شهر و سلامت شهروندان فکر می کند میزان پیشرفت برنامه های طرح جامع کاهش آلودگی هوا در بخش هایی که مربوط به شهرداری است بیشتر از دولت است .
وی ادامه داد: دولت نیز برای اجرایی شدن این طرح فعالیت های انجام داده اما از قوت لازم برخوردار نبوده و نتیجه بخش نیز نبوده است .
نظر شما