علی محمد ذوالفقاری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: هم اکنون 615 هزار حامی از 270هزار یتیم تحت پوشش این نهاد حمایت می کنند و 143 میلیارد تومان از سوی حامیان برای ایتام جمع آوری شده است.
وی از تامین جهیزیه برای 100هزار دختر و پسر در شرایط ازدواج تحت حمایت این نهاد در سال خبر داد و گفت: در حال حاضر 4 میلیون نفر در قالب یک میلیون و 700 هزار خانوار تحت پوشش این نهاد قرار دارند و از خدمات مستمر بهره مند می شوند.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد در مورد تامین مسکن مددجویان نیز تاکید کرد: مدیریت اسکان مددجویان در قالب ساخت و خرید و تعمیر و نگهداری مسکن مددجویی از دیگر خدمات این نهاد به افراد تحت پوشش است که بخشی از نیازهای مددجویی برای 45 هزار خانوار را در قالب رهن و اجاره مسکن تامین می کند.
به گفه وی، سالانه 2 میلیون نفر به صورت موردی، تک خدمتی و غیرمستمر و یک میلیون و 500هزار نفر سالمند، حدود 1میلیون و 30هزار زن سرپرست خانوار از حمایتهای این نهاد بهره مند می شوند.
ذوالفقاری افزود: از جمعیت تحت پوشش کمیته امداد، 12هزار بیمار صعب العلاج با هزینه های بسیار سنگین تحت پوشش قرار دارند که مشکل اساسی این افراد در فقر مربوط به بحث درمان آنان می شود.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد با اشاره به اینکه بخش زیادی از مددجویان کمیته امداد امام(ره) در مناطق محروم زندگی می کنند،گفت: اغلب مددجویان تهرانی نیز در مناطق محروم و حاشیه نشین هستند و به طور کلی 2 میلیون نفر از مددجویان در مناطق کمتر توسعه یافته و یا مناطق محروم زندگی می کنند که از وظایف امداد شناسایی فقر محیطی و کمک به رفع آسیبهایی که از محیط به فرد می رسد، است.
نظر شما