پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ مرداد ۱۳۹۱، ۱۲:۴۴

حسینی اعلام کرد:

تداوم تخصیص ارز 1226 تومانی به کالاهای اساسی

تداوم تخصیص ارز 1226 تومانی به کالاهای اساسی

سخنگوی اقتصادی دولت از تداوم تخصیص ارز 1226 تومانی به کالاهای اساسی براساس تصمیم کارگروه مشترک دولت و مجلس برای ساماندهی بازار ارز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید شمس الدین حسینی گفت: براساس مجموعه بررسی ها و تفاهم به عمل آمده در کارگروه مشترک دولت و مجلس، تخصیص ارز به نرخ مرجع 1226 تومانی ادامه خواهد یافت و براساس مجموعه بررسی ها و تفاهم به عمل آمده در کارگروه مشترک دولت و مجلس، تخصیص ارز به نرخ مرجع 1226 تومانی ادامه خواهد یافت.

سخنگوی اقتصادی دولت افزود: جلسات کارگروه مشترک دولت و مجلس که هدف عمده آن ساماندهی بازار ارز است، با حضور نمایندگان قوه مجریه و مقننه و به صورت منظم در بانک مرکزی تشکیل می شود.

به گفته سخنگوی اقتصادی دولت، نرخ مرجع 1226 تومان برای اقلام اساسی چون مواد غذایی، نهادهای کشاورزی و دامی و همچنین دارو که جزء اولویت های اول و دوم هستند، تداوم خواهد یافت.

حسینی به برنامه ریزی برای راه اندازی معاملات گواهی ارزی در بورس اشاره کرد و اظهار داشت:‌ جهت گیری پوشش نیازهای واقعی و پیشگیری از رانت وشفاف سازی با رویکرد حذف سفته بازی در بازار ارز از مهمترین اهداف راه اندازی معاملات گواهی ارزی است که به عنوان طرح و دغدغه مشترک دولت و مجلس دنبال می شود و در دستور کار کارگروه قرار گرفته است.
 

کد خبر 1671289

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha