به گزارش خبرنگار مهر، حسین کیخا در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز زابل اظهار داشت: سیستان با توجه به موقعیت کشاورزی، می تواند بخش عظیمی از گوشت مورد نیاز کشور را تامین کند.
وی گفت: در منطقه سیستان بیش از 750 واحد دامپروری و تعداد زیادی دام (بیش از 250 هزار راس) وجود دارد لذا ضروری است منطقه ویژه اقتصادی واردات دام ایجاد شود.
وی افزود: وجود بزرگ ترین کشتارگاه صنعتی و بیش از 25 واحد بسته بندی گوشت در سیستان، اهمیت آن را دو چندان کرده است.
فرماندار زابل با اشاره به جمعیت دامی سیستان در بخش عشایری که بیش از 250 هزار راس است، بیان داشت: گسترش دامپروری در سیستان روند توسعه منطقه را سرعت می بخشد.
وی گفت: در بخش عشایری 11 هزار راس شتر، 215 هزار راس گوسفند، بز و هفت هزار راس گاو وجود دارد.
وی افزود: در صورتی که نگرش به مرز صرفا امنیتی باشد، سایر مزیت ها و فرصت های اقتصادی آن از بین می رود اما اگر از مرز به عنوان یک فرصت استفاده شود می تواند رشد و توسعه اقتصادی منطقه را به دنبال داشته باشد.
کیخا اظهار داشت: بازارچه های مرزی به منظور ایجاد اشتغال و تامین معیشت ساکنان مرز شکل گرفته است و در تلاش هستیم تا بیشترین بازدهی اقتصادی و رونق و فعالیت مردمی را شاهد باشیم.
وی با اشاره به ایجاد منطقه آزاد تجاری صنعتی گفت: ایجاد منطقه آزاد تجاری صنعتی می تواند معیشت سیستان را ارتقا دهد و فعالیت های مبادلات مرزی باید قانونمند شده و شرایطی را برای توسعه فراهم آورد.
نظر شما