پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ مرداد ۱۳۹۱، ۱۷:۰۸

صابری:

اتباع آذری با هدف درمان به اردبیل مراجعه می کنند

اتباع آذری با هدف درمان به اردبیل مراجعه می کنند

اردبیل – خبرگزاری مهر: استاندار اردبیل گفت: درصد قابل توجهی از اتباع کشور جمهوری آذربایجان با نیت درمان به این استان مراجعه می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین صابری بعد از ظهر یکشنبه در جلسه توسعه گردشگری استان اضافه کرد: در حال حاضر 10 درصد گردشگران کشور از طریق پایانه مرزی بیله سوار وارد مرزهای کشور می شوند که اکثرا آنها اتباع آذری هستند.

وی افزود: به دلیل وجود مراکز درمانی، متخصصان و پزشکان مجهز و همچنین امکانات پزشکی بهتر با قیمت به مراتب پایین تر بسیاری از این اتباع با نیت درمانی وارد استان اردبیل می شوند.
 
صابری تصریح کرد: با توجه به اینکه گردشگر هنگام مراجعه به یک محل می تواند در ادامه به یک مبلغ مثبت یا منفی تبدیل شود، لازم است زیر ساختهای لازم به منظور پذیرش گردشگران متناسب با نیاز آنها در این شهرستان انجام شود.
 
وی 10 درصد گردشگر کشور را رقم قابل توجهی خواند که ارزش برنامه ریزی گسترده و همکاری دستگاههای اجرایی مرتبط با زیر سازی های صنعت توریسم را دارد.
 
استاندار اردبیل همچنین با تاکید ویژه به ایجاد امکانات و ساختمانهای درمانی در پایانه گمرکی بیله سوار متذکر شد: می توان شرایطی را فراهم کرد که در خود این پایانه بیماران از خدمات درمانی سطح یک به خوبی برخوردار شوند.
 
وی عنوان کرد: بیماران آذری در صورت نیاز به درمان تخصصی تر و برای مراجعه به متخصص نیز از مشاوره پزشک عمومی این مراکز می توانند استفاده کنند تا افراد سودجو نتوانند به اهداف خود دست یابند.
 
کد خبر 1671662

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha