ولی الله حیاتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امروز مهران به دروازه و مرز بین المللی ایران به سوی کشورهای دیگر تبدیل شده و پیشانی نظام مقدس جمهوری اسلامی در راه رسیدن به عتبات عالیات شده است.
این مسئول بیان داشت: بازارچه مرزی مهران از سال 82 فعالیت خود را آغاز و به مرور زیرساختهایی نظیر 90 غرفه تجاری، نمازخانه، ساختمان اداری، آتش نشانی و محوطه تخلیه و بارگیری برابر استانداردهای گمرکی در آن احداث شده است.
وی تصریح کرد: امنیت پایدار مرز بین المللی مهران یکی از مزایای مهم آن است که این خود باعث صدور پنج میلیارد دلار صادرات از بدو شکل گیری بازارچه تاکنون شده که 20 درصد صادرات کشور را تشکیل میدهد.
فرماندار مهران با بیان اینکه عملیات اجرایی جاده کنار گذر شهر مهران در سال 85 آغاز شده است، اضافه کرد: با توجه به حجم تردد ماشین های سنگین و سبک به مرز بین المللی مهران به گونه ای که روزانه بیش از 700 کامیون کار صادرات و بیش از 75 دستگاه اتوبوس کار نقل و انتقال زائرین را انجام می دهند وجود کمر بندی یکی از ضروری ترین نیازهای این شهرستان مرزی است.
حیاتی تاکید کرد: با بهره برداری از این جاده زمینه لازم برای تسهیل در تردد خودروهای سنگین برای صدور کالا به عراق فراهم می شود.
وی عنوان کرد: جاده کنار گذر شهر مهران با پنج کیلومتر طول و 11 متر عرض اکنون در مراحل پایانی کار است.
وی ادامه داد: اعتبار این طرح 48 میلیارد ریال است که از این میزان اعتبار 30 میلیارد ریال به تازگی به این پروژه اختصاص یافته است.
فرماندار مهران گفت: با معرفی شدن مهران به عنوان منطقه ویژه اقتصادی تحول بزرگی در اقتصاد استان ایلام رخ خواهد داد و با بهره برداری از چاه های نفت بلوک آذر و چنگوله و راه اندازی پالایشگاه نفت و بازسازی فرودگاه مهران افق روشنی در انتظار مهران خواهد بود.
وی افزود: شهرستان مهران دارای 37 هزار هکتار زمین کشاورزی است که با بهره برداری و اتمام مطالعات در چنگوله و گاوی 18هزار هکتار دیگر به این اراضی اضافه خواهد شد.
نظر شما