پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ مرداد ۱۳۹۱، ۱۰:۵۹

وزیر دفاع سوئد:

آل سعود یک رژیم مطلق دیکتاتور است

آل سعود یک رژیم مطلق دیکتاتور است

وزیر دفاع سوئد شب گذشته رژیم آل سعود در عربستان سعودی را یک رژیم دیکتاتوری توصیف کرد که حقوق بشر را نقض می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الیوم السابع، "کرین انستروم" شب گذشته خاطرنشان کرد: آل سعود یک رژیم انحصار طلب و کاملا دیکتاتوری است که حقوق بشر را نقض می کند.

وی با بیان این مطلب افزود: دولت سوئد کشورهای جهان را دیکتاتوری یا دموکراتیک توصیف نمی کند اما در مورد عربستان سعودی باید گفت که در این کشور یک رژیم کاملا دیکتاتور حاکم است.

عربستان سعودی از مهمترین شرکای تجاری سوئد در خاورمیانه است و بنا بر اعلام وزارت خارجه سوئد صادرات استکهلم به ریاض در سال 2011 بالغ بر یک میلیارد و 48 میلیون یورو بوده است.

به عنوان مثال صاردات سلاح این کشور به عربستان سعودی در سال 2011 مبلغی به ارزش یک میلیارد و 700 میلیون یورو بوده است.

کد خبر 1672882

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha