پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ مرداد ۱۳۹۱، ۹:۱۹

عظیمی مطرح کرد؛

تامین کنجد دغدغه فعالان خوشه محصولات کنجدی

تامین کنجد دغدغه فعالان خوشه محصولات کنجدی

یزد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد یکی از دغدغه های فعالان خوشه صنعتی محصولات کنجدی را تامین کنجد مورد نیاز این واحدها اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مسعود عظیمی عصر سه شنبه در نشستی با حضور مسئولان شهرستان اردکان و تولیدکنندگان عضو شورای راهبردی خوشه صنعتی محصولات کنجدی اظهار داشت: در راستای تحقق اهداف متعالی توسعه کشور مبنی بر توسعه صنایع کوچک در قالب خوشه های صنعتی، مراحل امکان سنجی خوشه محصولات کنجدی در اواخر سال 90 با موفقیت به پایان رسید که پس از تأیید نهایی از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، فاز اجرا و توسعه آن در ابتدای سال 91 آغاز شد.

وی، هدف از ایجاد این خوشه را ایجاد مسیری هموار در راستای افزایش کیفیت و آشنایی با بازارهای جدید داخلی و صادراتی اعلام کرد.

عظیمی عنوان کرد: سهم بالای اشتغال این صنعت، ارزش افزوده حاصل از آن و دانش فنی بومی در تولید محصولات کنجدی از مهمترین عوامل ایجاد این خوشه صنعتی بوده است.

کنجد در فهرست محصولات حمایتی دولت قرار گیرد

وی با اشاره به دغدغه اصلی تولید کنندگان این خوشه که تامین کنجد مورد نیاز با کیفیت و قیمت مناسب است، خواستار حمایت مجلس در این خصوص شد و بر تعیین قیمت تضمینی خرید کنجد، قرار گرفتن کنجد در لیست محصولات حمایتی دولت و همچنین حذف و یا کاهش تعرفه کنجد تاکید کرد.

وی در ادامه با اشاره به تعدادی دیگر از مشکلات تولیدکنندگان در این حوزه از جمله عدم آزمایش و کنترل کیفیت کنجد، نبود استاندارد مشخص، وجود واسطه های زیاد در تأمین کنجد، مشکل کد آیسیک محصولات کنجدی، گزارشی از اقدامات صورت گرفته خوشه در رابطه با حل این مشکلات ارائه کرد.

نماینده مردم اردکان در مجلس نیز در این مراسم ضمن تقدیر از مجموعه فعالیتهای شرکت شهرکهای صنعتی در خصوص پیگیری و شروع به کار پروژه خوشه محصولات کنجدی، این خوشه را یکی از طرح های مثبت و موثر در رونق اقتصادی و اشتغالزایی همچنین سلامت و شادابی استان دانست.

اقدامات لازم برای افزایش ظرفیت بخش روغن گیری از کنجد انجام شود

محمدرضا تابش با اشاره به مصرف قابل توجه روغن های خوراکی گیاهی در کشور، خواستار اقدامات لازم در خصوص افزایش ظرفیت بخش روغن گیری از کنجد شد و آن را فرصتی برای توسعه این خوشه دانست.

وی با توجه به دغدغه تولیدکنندگان نسبت به تامین کنجد، بازدید از مزارع کشت کنجد در افغانستان، هند و پاکستان به منظور خرید مستقیم را راهکار قابل بررسی عنوان کرد.

نوسان قیمت کنجد مشکل ساز شده است/ کیفیت کنجدها یکسان نیست

عامل توسعه خوشه محصولات کنجدی استان یزد نیز با اشاره به مصرف بالای کنجد در استان و روند رو به افزایش آن از یک طرف و از طرف دیگر مشکلات موجود در این حوزه از جمله نوسانات قیمت به ویژه در هفته های اخیر، عدم وجود ساز و کار منظم تأمین و توزیع کنجد، کیفیت های متفاوت کنجد، مسائل بهداشتی و.... خواستار همکاری و برنامه‌ ریزی مسئولان در راستای رفع این مشکلات شد.

حداد زاده، تشکیل کارگروه تخصصی کنجد در سازمان جهاد کشاورزی استان یزد برای ترویج و توسعه کشت کنجد، برنامه ‌ریزی برای تهیه بانک اطلاعاتی کنجد، انجام مقدمات تشکیل کنسرسیوم تهیه و توزیع کنجد، برگزاری تور صنعتی ترکیه، برنامه ‌ریزی برای انتشار مجله تخصصی و ... را از جمله شاخص ترین اقدامات صورت گرفته توسط خوشه در چند ماهه اخیر عنوان کرد.

کد خبر 1673020

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha