حسن عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر، اعلام کرد: خبر سقوط پل صدر صحیح نیست بلکه در این بزرگراه یک جرثقیل بر روی 2 خودرو سقوط کرده است.
وی افزود: تاکنون یک مصدوم داشته که پیرمرد 70 ساله بوده است ولی اورژانس در حال امدادرسانی است.
سقوط جرثقیل بر روی 2 خودروی سواری / رفع بار ترافیکی اتوبان صدر
سعید اسماعیلی نیز در گفتگو با مهر با اشاره به جزئیات حادثه پل صدر گفت: حوالی ساعت 12:15 دقیقه ظهر روز سه شنبه در بزرگراه صدر- شریعتی بخشی از بازوی یک دستگاه جرثقیل که مشغول جا به جایی عرشه پل در پروژه دو طبقه کردن صدر بود سقوط می کند .
وی ادامه داد: این قطعه با دودستگاه خودرو برخورد کرده و این دودستگاه دچار خسارت می شوند اما این حادثه خسارت جانی نداشته و تنها دو تن مصدوم بر جای می گذارد که به سرعت توسط اورژانس به بیمارستان منتقل می شوند .
رئیس پلیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور با بیان این که در پی این حادثه به علت جا به جایی بازوی جرثقیل محدودیت های ترافیکی اعمال شد گفت : ترافیک سنگین در جنوب به شمال و شمال به جنوب این بزرگراه ایجاد شد که بار ترافیکی آن تا پل پارک وی و خیابان آفریقا کشیده شد .
وی ادامه داد: پس از گذشت 2 ساعت مشکل ترافیکی منطقه حل شده و درحال حاضر ترافیک منطقه به دلیل بارترافیک عصرگاهی است .
نظر شما